Şimdi Ara

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
423
Cevap
0
Favori
20.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

quote:

Orijinalden alıntı: yamchi

quote:

Orijinalden alıntı: TehRedFlag

server birazdan açılacakmış sabır

server birazdan kapanacakmış sabir
    melih

hayatımda ilk kez metin2 oynayan bi zihniyetle muhattap oluom ama neyse serverda ayarlamalar yapılıo cliente yazılıo, tam bu sırada hata oluştugundan serverın acılması gecikio herneyse senin oynaman gereken metin2 yok mu ona devam sen

Zevkler Ve Renkler Tartışılmaz Sende Zamanında Mario Oynadın Bizde Oynadık Herkez Oynadı! Kimseye Metin2'ymiş Yada Başka Oyunu Oynuomuş Diye Dalga Gecemessinki Sana YAKIŞMAZ!!

• Aslında java server officall servera göre daha kullanışlı, bir çok şeyi yapabiliyorsunuz ve değiştirebiliyorsunuz officalda böyle değil ancak kısa süreli server açanların çoğu sağdan soldan buldukları dosyalarla belkide kendi pclerine kurdukları serverlardan dolayı java cümlesine karşı bir antipati oluşmuş ancak şuan baktığınızda garcia java yada kaç seneden beri oynanan java tabanlı interlude serverlar var.

Java denilince aklınıza direk sorun gelmesin ki en büyük sorunları zaten fixledik belki bir ihtimal ufak tefek buglar olabilir ancak bu oyunu direkt olarak etkiliyecek yönde olmayacaktır.

Şuna inanın herşeyi tek tek denedik oyun içerisinde charların dengelerini, hangi charın nerelerde ne şekilde kasabiliceğini a dan z ye tüm bu balansları en iyi şekilde oluşturmaya gayret ettik.

En başından beri anlayış ve sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederiz...
  • Eyw kardesim asıl biz size tsk.ederiz karsılık beklemeden calısmanız takdir ederizki daha guzel yerlere gelicek serverımız
  • quote:

Orijinalden alıntı: xSchumacheRx

Aslında java server officall servera göre daha kullanışlı, bir çok şeyi yapabiliyorsunuz ve değiştirebiliyorsunuz officalda böyle değil ancak kısa süreli server açanların çoğu sağdan soldan buldukları dosyalarla belkide kendi pclerine kurdukları serverlardan dolayı java cümlesine karşı bir antipati oluşmuş ancak şuan baktığınızda garcia java yada kaç seneden beri oynanan java tabanlı interlude serverlar var.

Java denilince aklınıza direk sorun gelmesin ki en büyük sorunları zaten fixledik belki bir ihtimal ufak tefek buglar olabilir ancak bu oyunu direkt olarak etkiliyecek yönde olmayacaktır.

Şuna inanın herşeyi tek tek denedik oyun içerisinde charların dengelerini, hangi charın nerelerde ne şekilde kasabiliceğini a dan z ye tüm bu balansları en iyi şekilde oluşturmaya gayret ettik.

En başından beri anlayış ve sabır gösterdiğiniz için teşekkür ederiz...

kullanış bakımından oyle ama ilerde problem yaşayacağınıza garanti verebilirim .

• neye göre garanti verdiğini bilmiyorum bir varsayım ancak biz somut şeylerden bahsediyoruz.
    örneklemeleride verdik zaten java olupta şuan bir officall kadar güvenli ve bir java tadında eğlenceli oturmuş serverlar var

problemler çıkıcak diyosun doğru çıkabilir herkesin java yada officall hiç farketmez hepsinde problem çıkabilir önemli olan burda problemlerin üstesinden gelebilmektir.bunları aştığınız sürece java yada off ayrımı yapmaya gerekte duymuyorsunuz zaten.

En önemli şey o güveni verebilmektir bizimde şuan tek amacımız bu.
  • ikisini aynı keseye koyman yanlış bazı eksiklikler war javada gormemezlikten gelmen imkansız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dum4nisT

ikisini aynı keseye koyman yanlış bazı eksiklikler war javada gormemezlikten gelmen imkansız

Katılıyorum Javadaki Buglari Düzeltebilen Server Parmakla Sayılacak Kadar Az Ki Sanmıyorum Düzeltebildiğinizi Ben Bile Şahsen 4 Yıldır Java Server Içindeyim Artık Javayı Yalayıp Yutmuşum Ama Class Balance Yapamadım Bunu Ouz'da Bilir Database'den Değiştirsen Olmaz Kaynak Kodlardan Değiştirsen Olmaz Skiller'de Editleme Yapsan Gene Olmaz Bu Yüzden Sağlam Sunucunuz Var Baya Online Kaldırabilirsiniz [ 4GB Ram Xeon Işlemcili Sunucuda 450 Online Yaptım] Saitx Veya Bu Işle Uğraşan Birçok insan Var Onlarla Iletişime Geçip official Kurmanızı Tavsiye Ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

ikisini aynı keseye koyman yanlış bazı eksiklikler war javada gormemezlikten gelmen imkansız

Katılıyorum Javadaki Buglari Düzeltebilen Server Parmakla Sayılacak Kadar Az Ki Sanmıyorum Düzeltebildiğinizi Ben Bile Şahsen 4 Yıldır Java Server Içindeyim Artık Javayı Yalayıp Yutmuşum Ama Class Balance Yapamadım Bunu Ouz'da Bilir Database'den Değiştirsen Olmaz Kaynak Kodlardan Değiştirsen Olmaz Skiller'de Editleme Yapsan Gene Olmaz Bu Yüzden Sağlam Sunucunuz Var Baya Online Kaldırabilirsiniz [ 4GB Ram Xeon Işlemcili Sunucuda 450 Online Yaptım] Saitx Veya Bu Işle Uğraşan Birçok insan Var Onlarla Iletişime Geçip official Kurmanızı Tavsiye Ederim.

Javadaki bugları düzeltilebilmesi için java dilinden anlamak ve java tabanlı programlar yazabilmek önemlidir eğer böyle bir bilgin yok ise javadaki bugları düzeltebilmen çok zordur... Shortyninde dediği gibi böyle büyük bugları düzeltebilen ve java olarak gerçekten çok iyi hizmet sunabilen serverler parmakla sayılacak kadar azdır belkide bir elin parmakları kadar bile yoklardır bu anlamda iyi hizmet verebilen server olarak benim aklıma tek gelen lineage2Dreams dir. Öte yandan Javaya item eklemek- yeni item yapmak veya yeni çıkan clientlerdeki silahları,petleri, skilleri eklemek çok kolay olmasına karşın shortyninde dediği gibi oyun içindeki PVP balancesini veya Mobların güçlerini ayarlamak hangi mobun ne kadar XP- ne kadar para, vereceğini ayarlamak bir o kadar zordur... Saitle bir ara sarmıştık java editlemek için ama beceremedik Diyceğim şuki Server açma konusunda iyi deneyimleri olan kişileri görmezden gelipte offical ile javayı karşılaştırmayın. Sadece playerlerin değil Server açmış-kurmuş-yönetmiş kişilerinde fikirlerini alın Geçmişte tecrübesizlikten dolayı kapanan bir çok türk serveri oldu aynı hatalara düşmenizi istemem Yaptğınız iş hayırlı olsun umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz Ben söylediğim sözlerde bazı art niyetliler tarafından kötü anlaşılıyorum halbuki amacım geçmişte düşülen hatalara düşülmemesini sağlamak vede türk serveri olduğu için bazı bilinmezliklere cevap aramak vede sizlere eski deneyimlerimden yardımlarda bulunmak Bir ufak tavsiye ne olursa olsun hemen ilk ağızdan kullanıcılarınızı bilgilendirin.. Serverinize gelen saldırılar yüzünden kapalı kaldığında açıklamayı geç yaptınız ki fısıltı gazatesi almış yürümüş hacklendi, çöktü , göçtü vb.

baya uzun oldu kusura bakmayın ders çalışıyodum bi bakim dedim bakıncada dayanamadım kalın sağlıcakla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 3 Ocak 2010; 20:05:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shorty35

quote:

Rn az 4 bin ytl lazım :D off icin :P

• oyun içi bi kaç ss belki gaz verir

biz susup gene oyunumuzu oynuyoruz bekleriz

L2 AppeaL - Interlude Server [01.01.2010] NO DONATE

• Hayırlı Olsun Votelerde Şansınızı Hopzonede Kullanırsanız Sevinirim Daha çok oyuncu katılır.
  • arkadaşlar patch'i yükledim oyunun içine attım ancak şöyle bir hata alıyorum ben lineage'e daha yeni başlıyorum da yardımcı olurmusunuz

• server interlude sen epilogue clientle girmeye çalışıyosun ondan veriyo bu hatayı clientin uyumsuz interlude client lazım sana
  • Herkese Selam

Ben bu Lineage 2"ye yeni başlıcam da bu serverle başliim dedim sitesinden 3 gb lik interlude clientini indirdim şimdide patch ini indirdim ama oyunu falan nasıl ayarlıcamı bilmiorm ...

Bana clienti kurduktan sonra napmam gerektiini anlatcak birisi warsa yardım etsin lütfen ..

Saygılar
  • patchin arşivini aç ve lineagenin buluduğu yerin içine at sonra system klasörünün içindeki l2.exe ye tıkla oyna
    saygılar sevgiler hürmetler
  • Bu nasıı server arkdas ya nezman fixliceksiniz bunu nerden arak yaptiysaniz.moblar buglu ,kufurler hava ucusuo, arkdasm var yabancı adamlari pk liyo adam dio bunu banlamanız lazim böle ezik turkler oynuo livinglegends mis adamlar vs de 0 hep 5 kişi 8 kişi gezio sora biz kimiz kesincede dedikleri fixed cow yoktu lvl zor kasıo herkes bunlar 3 gunde ful kasip butun bosslari kestiler ilginc.brkbaba var zaten herkes yazio genelden coin nası kopyalanio sen bilirisn die.birde dikkatimi ceken bu arkadaslar hicbi yabanci serverda yoklar arada yeni acilan tr serverlarini girip bakiyorum hep ayni adamlar.bukadar iyisiniz madem oynasaniza cok playerli yabancı serverlarda birde icarus wep ler de bi se yok hd ler felan ayni hic cirit vermio mob duvardan cikp bunlarda bi duzeltilse iyi olur.

• QQ
  • quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Bu nasıı server arkdas ya nezman fixliceksiniz bunu nerden arak yaptiysaniz.moblar buglu ,kufurler hava ucusuo, arkdasm var yabancı adamlari pk liyo adam dio bunu banlamanız lazim böle ezik turkler oynuo livinglegends mis adamlar vs de 0 hep 5 kişi 8 kişi gezio sora biz kimiz kesincede dedikleri fixed cow yoktu lvl zor kasıo herkes bunlar 3 gunde ful kasip butun bosslari kestiler ilginc.brkbaba var zaten herkes yazio genelden coin nası kopyalanio sen bilirisn die.birde dikkatimi ceken bu arkadaslar hicbi yabanci serverda yoklar arada yeni acilan tr serverlarini girip bakiyorum hep ayni adamlar.bukadar iyisiniz madem oynasaniza cok playerli yabancı serverlarda birde icarus wep ler de bi se yok hd ler felan ayni hic cirit vermio mob duvardan cikp bunlarda bi duzeltilse iyi olur.

+1111

ek olarakda npc de 2 tane npc tiklams arkdasin teki silahlari karsilastrmak icin ok basnca ban yenmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: KENCHAN

Bu nasıı server arkdas ya nezman fixliceksiniz bunu nerden arak yaptiysaniz.moblar buglu ,kufurler hava ucusuo, arkdasm var yabancı adamlari pk liyo adam dio bunu banlamanız lazim böle ezik turkler oynuo livinglegends mis adamlar vs de 0 hep 5 kişi 8 kişi gezio sora biz kimiz kesincede dedikleri fixed cow yoktu lvl zor kasıo herkes bunlar 3 gunde ful kasip butun bosslari kestiler ilginc.brkbaba var zaten herkes yazio genelden coin nası kopyalanio sen bilirisn die.birde dikkatimi ceken bu arkadaslar hicbi yabanci serverda yoklar arada yeni acilan tr serverlarini girip bakiyorum hep ayni adamlar.bukadar iyisiniz madem oynasaniza cok playerli yabancı serverlarda birde icarus wep ler de bi se yok hd ler felan ayni hic cirit vermio mob duvardan cikp bunlarda bi duzeltilse iyi olur.

LoL gene her zamanki dalga xD biz yabancı serverlarda oynuoz bundan once infamous oynadık dominion oynadık kale aldık, loyal turk serverı olabilir ama cok playerlı server dedigin kategoriye girer ve ne yaptıgımız ve yapabildigimiz ortada biz artık keyif icin oynuyoruz bu oyunu, ramazan kardeşimiz server acacıgını duyunca oynamaya karar verdik
    2. moblarda bug fln yok hpleri az defleri fazla pole iyi kasılmaması icin cok rahat sekilde gcde titanla hd ile kasabilirsiniz (titan s gread) aynı sekil efdede, acmde ise mageler kasıo
    3. biz kasanlara ellemiyoruz ve kasanlara engel olmuyoruz, clan war zamanlarında 3-5 kisi toplanıp gidiyoruz bunun nedeni de clanımızın her zmn 10+ online olması
    4. ewt biz acıldıgından beri kasıyoruz ve bossları ilk biz kestik toplu halde oynamanın artısı bu , bunu gelip foruma yazman sacma + brkbaba dalga gecio her zmn herkesle nie ciddiye alıosunuz ki
    5. icarus weapon ve armorların istedigi itemler 2 gun once dusuruldu bence tam oldu

• bir haftalık serverda 4. gunu bosslarin hepsi kesiliyorsa ben onda herşeyi ararım arkadas kardeşelri açti arkadaslari oynuyor bukadar basit .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.