Şimdi Ara

L1520 sorunlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende Whatsappdan hiçbir şekilde bildirim alamıyorum telefon kilitli iken bildirim ekranında hiç birşey gelmiyor.ama uygulamaya girdiğimde şak diye geliyor 😡 bunun nedeni nedir hiç boyle bir derdim yoktu.ne arka plan bildirimlerinde kapalı nede başka bir yerden bildirim gelmesi engelli.diğer sorunum ise alarm sesleri değişmiyor benim seçtiğim mp3 ler çalmıyor alarm sesi olarak.nedir acaba sorun ben bulamadım acaba whatspdan kaynaklı bir sıkıntımı bu?Son olarak en önemli sorunum fotoğraf çekmek istediğimde eğerki elime aldığımda ilk fotoğrafımsa yani o gün fotoğraf çekmedi isem telefon kendini kapatıp açıyor ve sonra fotoğraf çekiyorum.Bu sorunlarıma nasıl çözüm bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese.



  • excitee kullanıcısına yanıt
    1- Whatsapp,ı kaldır tekrar yükle. Pil tasarrufunda falan olmadığından, wpnin arkada planda çalışmasına izin verdiğinden emin ol.
    2-O dediğin için program vardı. Ringtone maker sanırım. o app ile istediğin mp3 leri ringtone yapıyosun ister zil sesi ister alarm yap. Hani zil sesi veya alarm sesi seçerken bi liste çıkıyo. işte o app mp3 ü o listeye ekliyor.Dene.
    3-Lumia Camera dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.