Şimdi Ara

L.o.L kapalı beta key isteyen ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyungezer dergisi aldım L.o.L Türkçe kapalı beta davet keyi çıktı bu tür oyunları oynamıyorum isteyenler yazsın rasgele vericem birine...

• quote:

Orijinalden alıntı: EudaimoniA

fazlaysa ben alabilirim hocam. mail göndermiştim key için ama daha geri dönmediler

Dergiyi aldınız ve key çıktıktan sonra mı mail attınızda gelmedi yoksa elinizde key olmadan key alma amaçlımı e-mail attınız çünkü keyiniz varsa ihtiyacı olan birine vereyim ama yoksa atayım PM den bu oyunu sevmiyorum hiç oyüzden fazla denilebilir.
  • quote:

fazlaysa ben alabilirim hocam. mail göndermiştim key için ama daha geri dönmediler

tamam neyse başkası yazmamış zaten konuya attım size pm den.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LimitedEdition

quote:

Dergiyi aldınız ve key çıktıktan sonra mı mail attınızda gelmedi yoksa elinizde key olmadan key alma amaçlımı e-mail attınız çünkü keyiniz varsa ihtiyacı olan birine vereyim ama yoksa atayım PM den bu oyunu sevmiyorum hiç oyüzden fazla denilebilir.

Dergi almadım. LOL oynarken Türkçe beta yı denemek için mail attın mesajı geldi LOL Türkiye'den ama 1 haftadır ses yok

tamam attım zaten PMDden.

• quote:

quote:

quote:

tamam neyse başkası yazmamış zaten konuya attım size pm den.

Teşekkürler hocam, bayram hediyesi oldu

ne demek kardeş ilgilenmediğim oyunun keyini nayapayım ?
  • Ah geç kalmışım neyse hayırlı olsun.Bizde Mail'den bekleyeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Ah geç kalmışım neyse hayırlı olsun.Bizde Mail'den bekleyeceğiz artık.

mesajın ilk 5 dakikasi kimse birsey yazmadi arkadasa kismetmis düzenli olarak alıyorum dergiyi eğer böyle bir şey daha çıkarsa sana atarım kardesim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LimitedEdition -- 20 Ağustos 2012; 15:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

mesajın ilk 5 dakikasi kimse birsey yazmadi arkadasa kismetmis düzenli olarak alıyorum dergiyi eğer böyle bir şey daha çıkarsa sana atarım kardesim.

Yok sağolasın ya bu sene online olamayacağım zaten sınav senem olmasından dolayı.Ama düşünmen bile iyi sağol.

• quote:

quote:

quote:

Yok sağolasın ya bu sene online olamayacağım zaten sınav senem olmasından dolayı.Ama düşünmen bile iyi sağol.

peki sen bilirsin abi sınavinda basarilar(?)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tırım tırım key arıyorum Yokmu kimsede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.