Şimdi Ara

### L E O N Kulübü ### (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.505
Cevap
27
Favori
331.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bugun bayiye gittim ve baya inceleme fırsatım oldu

1.4 tsi 125 beygir + sunroof + kol dayama + park sensörü için aldığım fiyat 40.100 TL

daha iyi fiyat alabilen olurmu acaba ?? aracı bu hafta alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

bende bugun bayiye gittim ve baya inceleme fırsatım oldu

1.4 tsi 125 beygir + sunroof + kol dayama + park sensörü için aldığım fiyat 40.100 TL

farklı bayiilerden de fiyat al, kızıştır pazarlığı anca öyle indirim alabilirsin. bende bekleyemediğim için esp ve sunrooftan feragat etmek zorunda kalmıştım.
  • arkadaşlar lastiklerinize kaç psi hava basıyorsunuz. benzin kapağındaki veriler ışığında günlük kullanımda 31psi basıyorum ben fakat ne zaman tekrar basmaya gitsem illa birkaç psi düşmüş oluyor. acaba 33psi bassam sakıncası olur mu? siz ne kadar basıyorsunuz standart jant ve lastikler tabi??
  • arkadaşlar herkese ii günler ben şu anda 1.8t passat kullanıyorum lpgli 2000 model aracımdan çok memnunum ama birazdaha spor bir araç düşünüyorum 20 yaşındayım ege üniversitesinde okuyorum. hem çalışıp hem okuduğum için aracı çok sık kullanıyorum haftalık 600 km kullanıyorum. leonların yakıt sarfiyatları nekadardır. genelde dizel araç düşünüyorum ama 1.4 tsi araç daha cazip geliyor bu araç ortalama nekadar yakıyor bide bu body kitler ne kadardır şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_tol

arkadaşlar lastiklerinize kaç psi hava basıyorsunuz. benzin kapağındaki veriler ışığında günlük kullanımda 31psi basıyorum ben fakat ne zaman tekrar basmaya gitsem illa birkaç psi düşmüş oluyor. acaba 33psi bassam sakıncası olur mu? siz ne kadar basıyorsunuz standart jant ve lastikler tabi??

32 basıyorum ancak benzincide basmayın havayı. benzincide 32 psi bastım servise gittim, 37 çıktı basınç. güvenmediğiniz yerde basmayın. 33 basılabilir bence sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 21 Kasım 2010; 13:14:28 >
  • 1.8 T'den sonra TSI motor size bişey yakmıyor gibi gelecektir. Gerçi LPG'liymiş ama yine de tasarruflu olur, çünkü TSI motor öyle bir teknoloji ki performanslı kullanıp uçup kaçmak istediğinde performans motoru, sakin sakin ekonomik kullandığında ise çok iyi bir tasarruf motoru. TSI motor LPG takılmadığını da hatırlatırım ayrıca bunu aklınızda bulundurun.

1.8 T gerçekten yakıtı sömüren bir motor. Haftada 600km yol senede 30.000km yol yapar. Dizelden başka araba düşünmeyin derim.
  • Arkadaşlar herkese merhaba,

önümüzdeki hafta kaparosunu verdiğim 1.6 tdi cr dsg metalik siyah 17' jant teknik paketli seat leon(mustakbel :)) umun işlemlerini başlatıcam. siyah mı beyaz mı çok düşündüm. bu araç siyah olarak hazır. beyaz isterseniz 2,5 3 ay diyor bayii. arabamı da sattım .

siyah bakımı zor ama siyah siyah diye düşünüyorum; gerçi beyaz da çok moda bu ara ama...

renk ve seçimle ilgili yorumlarınızı alabilir miyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi survivor34 -- 21 Kasım 2010; 14:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkoc

bende bugun bayiye gittim ve baya inceleme fırsatım oldu

kayadibi bayisini dene + hemen alma niyetin yoksa en full donanım sipariş et 45-46 arasına geliyor ama değer 2,5 ay beklersin
  • otomatikten bahsediyoruz ama dsg 46 beyazının açılışı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: survivor34

Arkadaşlar herkese merhaba,

önümüzdeki hafta kaparosunu verdiğim 1.6 tdi cr dsg metalik siyah 17' jant teknik paketli seat leon(mustakbel :)) umun işlemlerini başlatıcam. siyah mı beyaz mı çok düşündüm. bu araç siyah olarak hazır. beyaz isterseniz 2,5 3 ay diyor bayii. arabamı da sattım .

siyah bakımı zor ama siyah siyah diye düşünüyorum; gerçi beyaz da çok moda bu ara ama...

renk seçimi daha çok kişisel beğeniyle alakalı, seçimde modayı takip etmekten çok hangisini beğendiğiniz önemli, mesela ben makyajsız kasada siyahı beğenirken, makyajlandıktan sonra beyaz hoşuma gitti nitekim beyaz aldım, siyah ta çok güzel, dediğim gibi zevk meselesi.

• ben siyah tercih ederdim..
    aldığınız fiyatı bizimle payaşır mısınz? bende 1.6 CR TDI 105Hp Manuel modelini bi 5-6 ay sonra alıcam karar verdim gibi..
    bir bayii ye sorduğumda fiyatta çok katı konuştular ama almak için masaya oturup pazarlık yapılması çok şey değiştirir tabi..

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Can..
    ben siyah tercih ederdim..
    aldığınız fiyatı bizimle payaşır mısınz? bende 1.6 CR TDI 105Hp Manuel modelini bi 5-6 ay sonra alıcam karar verdim gibi..
    bir bayii ye sorduğumda fiyatta çok katı konuştular ama almak için masaya oturup pazarlık yapılması çok şey değiştirir tabi..

quote:

benim ki dsg otomatik oldugu icin liste fiyati donanimlar dahil 50 bin civarinda ama dedigin gibi masada degisiyor. Duz siyah 1,6 tdi yi 42.750 tl den baslayan fiyatlarla alabilirsin.

Siyah yorumlariniz icin ayrica tesekkurler

• Yeni kasa Leon hakkında bilgisi olan var mı?
    2011 haziran da mı geliyor?
    1.4 TDI+DSG de esp ve hill holder standart mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyzt9
    Yeni kasa Leon hakkında bilgisi olan var mı?
    2011 haziran da mı geliyor?
    1.4 TDI+DSG de esp ve hill holder standart mı?

1.6 tdi dsg de stantard.

yeni kasa 2013 modellerde gelecek en az 1 buçuk yıl daha var...
  • cevabın için teşekkürler kısmet olursa yılbaşından sonra 3.-4. ay da almayı düşünüyorum 1.6 tdı leon alırken almam gereken olmazsa olmaz ekstralar nelerdir ve fiyatları ne civardadır 1.6 tdı nekadar yakıyor
    quote:

Orijinalden alıntı: pckopat_6

1.8 T'den sonra TSI motor size bişey yakmıyor gibi gelecektir. Gerçi LPG'liymiş ama yine de tasarruflu olur, çünkü TSI motor öyle bir teknoloji ki performanslı kullanıp uçup kaçmak istediğinde performans motoru, sakin sakin ekonomik kullandığında ise çok iyi bir tasarruf motoru. TSI motor LPG takılmadığını da hatırlatırım ayrıca bunu aklınızda bulundurun.

1.8 T gerçekten yakıtı sömüren bir motor. Haftada 600km yol senede 30.000km yol yapar. Dizelden başka araba düşünmeyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himalaya -- 23 Kasım 2010; 12:58:42 >
  • aracı yarın teslim alıcam inşallah.

ilk verileri paylaşıcam
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun.. heyecanla bekliyorum izlenimlerini...
    Astra'dan Leon'a iyice döndüm çünkü,
    özellikle sormak istediklerim var cevap verirsen sevinirim,
    -konsolun sadeliği rahatsız ediyor mu
    -camları ayarlayan düğmede mi katlanır cam özelliği ve el freninin yakınında olması rahatsız ediyor mu
    -yol bilgisayarının beyaz ışığı ile konsoldaki kırmızı ışık uyumsuz ve göze batıyor mu
    -common rail teknolojisi sessiz olması ile ünlü imiş gerçekten motor sesi içeri nasıl yansıyor (2005 seat cordoba traktör gibiydi)

teşekkür ederim

quote:

aracı yarın teslim alıcam inşallah.

ilk verileri paylaşıcam
  • quote:

ilk verileri paylaşıcam

hayırlı olsun, sorunsuz teslim alman temennisi ile,

quote:

hayırlı olsun.. heyecanla bekliyorum izlenimlerini...
    -camları ayarlayan düğmede mi katlanır cam özelliği ve el freninin yakınında olması rahatsız ediyor mu
    -yol bilgisayarının beyaz ışığı ile konsoldaki kırmızı ışık uyumsuz ve göze batıyor mu
    -common rail teknolojisi sessiz olması ile ünlü imiş gerçekten motor sesi içeri nasıl yansıyor (2005 seat cordoba traktör gibiydi)

teşekkür ederim

-konsolun sadeliği rahatsız ediyor mu : çok rahatsız etmiyor, zaten incelemişsinizdir test aracını.
    -camları ayarlayan düğmede mi katlanır cam özelliği ve el freninin yakınında olması rahatsız ediyor mu: evet aynı düğmede fakat rahatsız etmiyor daha ziyade kullanımı çok rahat hemen elinizin altında. ancak ben sadece katlanır aynaları bugüne kadar 1 kere o düğmeden kullandım. malum araçtan çıkınca kapıları kilitlerken otomatik katlanıyor.
    -yol bilgisayarının beyaz ışığı ile konsoldaki kırmızı ışık uyumsuz ve göze batıyor mu :beyaz ile kırmızı bilakis çok güzel duruyor

• teşekkür ederim cevaplarınız için..
    kumandadan katlanması çok güzel.. peki camlar da otomatik olarak kapanıyor mu denediniz mi yoksa sonradan mı taktırılması gerekiyor?
    ses sistemi yine çok başarılı mı? 2005 ibizam vardı binen ne taktırdın diye soruyordu?
    tekrar tşk ederim

quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

quote:

ilk verileri paylaşıcam

hayırlı olsun, sorunsuz teslim alman temennisi ile,

quote:

hayırlı olsun.. heyecanla bekliyorum izlenimlerini...

teşekkür ederim

-konsolun sadeliği rahatsız ediyor mu : çok rahatsız etmiyor, zaten incelemişsinizdir test aracını.
    -camları ayarlayan düğmede mi katlanır cam özelliği ve el freninin yakınında olması rahatsız ediyor mu: evet aynı düğmede fakat rahatsız etmiyor daha ziyade kullanımı çok rahat hemen elinizin altında. ancak ben sadece katlanır aynaları bugüne kadar 1 kere o düğmeden kullandım. malum araçtan çıkınca kapıları kilitlerken otomatik katlanıyor.
    -yol bilgisayarının beyaz ışığı ile konsoldaki kırmızı ışık uyumsuz ve göze batıyor mu :beyaz ile kırmızı bilakis çok güzel duruyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.