Şimdi Ara

L-Carnitine Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Hemen hemen çoğunuz bu ürünü duymuşsunuzdur. Zamanında bende kullanmak istemiştim ama fırsat olmamıştı. Şimdi bu konuda bilgisi olan veya birebir kullanan arkadaşlardan yadım almak istiyorum.
    Yalnız ürünü bu sefer ben değil kız arkadaşım kullanacak. Sizlere sormak istediğim;

- Ürünün herhangi bir yan etkisi var mı?
    - Yan etkisi yoksa bile en azından faydası var mı? Akşamları spora da gidiyor; bunu takviye olarak kullanmak istiyor.
    - Eğer kullanmaya karar verirse; bana güvenle alabileceğimiz bir marka söyleyebilir misiniz? Malum elini sallasan diyet ürününe, sporcu besinine çarpıyor.

Benim kolayca bulabileceğimi düşündüğüm şu ürün var;

http://www.gnc.com.tr/tr/products.asp?ID=7&CID=9&PID=349&title=L-Carnitine%20Liquid%20Ampulles%20(S%FDv%FD%20L-Karnitin)%201000%20mg-25%20ml%20(1%20Kutu)

En azından 'GNC' nin güvenilir olabileceğini düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

• gecen bu ı ürünü kulandım ama hap olanı memnun kalmıstım kilo vermiştim sonra sporu bıraktım geri aldım kiloları sımdı tekrar aldım tekrar başlıyacağım bı yan etkisini belirgin olarak görmedim sıvı olanın daha etkili olduğunu duymuştum
  • L-Carnitine yağ yakımına destek olduğu konusunda hiçbir bilimsel bir kaynak yok bildiğim kadarıyla kullananların çoğuda memnun değil
    termojenik yağ yakıcılar bu konuda bir numara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 15 Şubat 2010; 14:19:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadocx

L-Carnitine yağ yakımına destek olduğu konusunda hiçbir bilimsel bir kaynak yok bildiğim kadarıyla kullananların çoğuda memnun değil
    termojenik yağ yakıcılar bu konuda bir numara

önerebileceğin bir termojenik yağ yakıcı var mı? istanbul'da nerede bulabilirim. netten almayı düşünmüyorum çünkü.
  • istanbul u hiç bilmiyorum lipo 6x baya övülen bi ürün
  • L-carnitine yag yakimina yardimcidir ancak siz sadece vucut calisirsaniz etkisini goremezsiniz tabiki. L-carnitine kullanacaksaniz agir bir sekilde kardiyo yapmaniz lazim. Kardiyo icin bisiklet surme ve kosmayi tavsiye ederim. Basket, tenis, futbol hepsinin etkisi olacaktir ama kosmak ve bisiklet surmek en etkili ve en temel 2 hareketdir.

Ben genelde yazin kullanilmasini tavsiye ediyorum ama kardiyo yapacak zaman olduktan sonra kisin kullanilmasinda bir sorun yok.
  • L- CARNİTİNE yağ yakımını hızlandırıcı etkisi olan bir üründür, vücutta zaten az miktarda bulunan bir maddedir yağları mitakondri ye taşır ve yakımını sağlar bizlerde dışarıdan bu maddeyi aldığımızda bize fazladan enerji verir ve yağ yakımımızı daha da hızlandırır , kas yerine yağdan kilo vermemize YARDIMCI olur . Bende iyi bir eczacının tavsiyesiyle solgarın 500 mg lık olanını kullanmaya başladım bana spor yapmadan 45 dakıka once almamı ve günde sadece bir kere kullanmamı söyledı çünkü 21 yaşında genç bir kızın daha fazla kullanmasına gerek yok dedi. Hergün bir saat hızlı tempolu yürüyüş yapmak yeterliymiş illa koşmak yada kendını deli gibi yormaya gerek olmadığı gibi koşmak hızlı tempolu yürüyüşten daha zor yağ yakmamıza sebebiyet verirmiş bizlerde zannediyoruz ki ne kadar cok terler ve kendımızı yorarsak o kadar işe yarayacak gibi dusunuoruz halbuki ne yadar yanlışmış çoğu doktorda bana aynı şeyi söyledi . Bu arada sporunuzu l-carnitin aldıktan sonra kesmeden bir saati dolduracak şekilde yapmanız gerekiyor normalde vücut 45 dk sonra yağ yakmaya başlıyor ve siz 45 dk yaptım yeter diye düşünerek sporunuzu bitirmemelisiniz minimum günde bir saat hızlı tempolu yürüyüş ile gerçekten iyi sonuçlar elde edebilirsiniz yeterki sabırlı olun ve bir kutuyu bitirdikten sonra yaklaşık 3 ay kadar ara vermeniz gerkiyor vücuda kötü bir madde olmasada çok alıştırmamak lazım ...sonra kiloyu bu madde olmadan hiç veremezsiniz herşey orta karar iyidir unutmayın ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lkarnıtın ın egzersız oncesı kulanımı aynen mırnıye nıcklı arkadasımın anlattıgı gıbı.

Tek duzeltmek ıstedıgım. Herhangı bır toksisitesi olmadıgından bir kutu sonrası 3 ay ara verme durumunun
    gercek olmadıgıdır.

Zira lkarnıtın bır amınoasıt ve kırmızı ette bıle mevcut. yeterlı oranda alamadıgımız ıcın kapsulllerını tercıh edıyoruz

ben sabah multıvıtamınımle beraber kullanarak
    gun ıcınde hem enerjı vermesı hemde yag yakması fonksıyonlarından faydalanıyorum
    ayrıca egzersız oncesıde kulanıyorum

Ben country life acectyl l-carnitine kullanıyorum cok uzun suredır memnunum
    daha oncede 10 yıl kdr once ultımate nutrıtıon kullandım oda cok ıyıydı
  • Satilik gnc lcartinite 60kapsulluk fiyat 40tl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.