Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • game comp: 61 % . diyor ama 19/21 main story. 2 case kaldı yani... . bu arada bazı caselerin yanlarında NEWS gazete ikonu var ne demek oluyor bu ?
  • benimde dışarda suçlu peşinde koşup stop now el ey pi di diyesim geliyor. bu kadar mı karizma bir cümle olur arkadaş

günümüze ince göndermeler de çok iyi mesela hatırladıklarım;

sinemalar 3 boyutlu olacakmış - hadi canım ne gerek var o zaman herkes korkarak kaçar sinemadan

sonlara doğruda bir sahnede;

televizyon mu? kim de o kadar para var ki onu alsın
  • oyun bitti

creditsleri sonuna kadar izleyip bitirdiyseniz
    video geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 18 Haziran 2012; 21:17:10 >
  • Bir ben bitiremedim şunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

benimde dışarda suçlu peşinde koşup stop now el ey pi di diyesim geliyor. bu kadar mı karizma bir cümle olur arkadaş

günümüze ince göndermeler de çok iyi mesela hatırladıklarım;

sinemalar 3 boyutlu olacakmış - hadi canım ne gerek var o zaman herkes korkarak kaçar sinemadan

sonlara doğruda bir sahnede;

televizyon mu? kim de o kadar para var ki onu alsın

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Lymon* -- 18 Haziran 2012; 22:31:44 >
  • Arkadaşlar oyunu yükledim.Oyunu açtım her şey güzel giderken menüden new game tıklayınca 1-2 saniye arabaları görüyorum sonra siyah ekran oluyor.Ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aralberk

Arkadaşlar oyunu yükledim.Oyunu açtım her şey güzel giderken menüden new game tıklayınca 1-2 saniye arabaları görüyorum sonra siyah ekran oluyor.Ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar flood için özür dilerim.Ama hala beklemekteyim.
  • quote:

Arkadaşlar oyunu yükledim.Oyunu açtım her şey güzel giderken menüden new game tıklayınca 1-2 saniye arabaları görüyorum sonra siyah ekran oluyor.Ne yapabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

sistemin nedir?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 20 Haziran 2012; 16:24:52 >
  • Arkadaşlar önceki mesajımda kontrol sorunundan bahsetmiştim. Oyunu kapayıp açınca düzeldi ancak şimdiki sorunum konuşma sesleri yok???

Edit:
    Steam'ı yönetici olarak çalıştırdım ve sorun düzeldi. Dünden beri AKK yüzünden indirme ile uğraşıyorum bir de bu sorunlar çıkınca zehir etti oyun zevkimi. Neyse ki halloldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No-One -- 20 Haziran 2012; 17:12:14 >
  • Oyunu kurduktan sonra

L.A. NOIRE V1.2.2610 UPDATE (1.7 GB)

yükleyebilirmiyim önceki update'larıda istiyor mu ?
  • arkadaşlar ben oyunu hala yükleyemedim oyunu kurduktan sonra açıyom biraz bekliyorum la noire çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardım edebilir misiniz?şimdiden teşekkürler
  • Oyun kaç saat sürüyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svstrgmr

quote:

sistemin nedir?

Amd Fx-8120,4 Gb ram,Gtx 560.Win 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum birde neden böyle yapıyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aralberk -- 21 Haziran 2012; 13:52:01 >
  • quote:

quote:

quote:

sistemin nedir?

Amd Fx-8120,4 Gb ram,Gtx 560.Win 7 Ultimate 64 bit kullanıyorum birde neden böyle yapıyor anlamıyorum.

buradan Direct X web installer ı indir ve exe yi çalıştır... sisteminin direct x güncellemesini yap. bir ihtimal bu sorununu çöze bilir...
    http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

• sabah bitirdim şimdi başka oyunlara başlayacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

quote:

quote:

quote:

sistemin nedir?

buradan Direct X web installer ı indir ve exe yi çalıştır... sisteminin direct x güncellemesini yap. bir ihtimal bu sorununu çöze bilir...
    http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Deneyeceğim teşekkürler :) Sonucu tekrar buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: luganoguz

Oyun kaç saat sürüyor ?

En az 30 saat sürer diye düşünüyorum. Uzun aralar vererek 2 kere bitirdim o yüzden tam saatini bilmiyorum ama oldukça uzun bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

quote:

quote:

quote:

sistemin nedir?

Sağol ama Direct x'in bende en son sürümü vardı.Olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aralberk -- 22 Haziran 2012; 0:27:14 >

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.