Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lyldz

quote:

Orijinalden alıntı: gogopeto58

ARKADAŞLAR L.A NOİRE OYUNUNU KURUYORUM. MASAÜSTÜNDEKİ OYUNUN SİMGESİNE TIKLIYORUM OYUN AÇLIYOR ANCAK AVTİVASYON KODU İSTİYOR. BU SORUNU NASIL HALLEDECEM...

internet baglantinizi engellemeliydiniz ya kapatarak ya firewalle.sanirim crack tekrar yapilmali

tam olarak ne yapmalıyım hocam detaylı şekilde anlatabilirsen sevinirim.biraz acemiyim

• quote:

quote:

quote:

ARKADAŞLAR L.A NOİRE OYUNUNU KURUYORUM. MASAÜSTÜNDEKİ OYUNUN SİMGESİNE TIKLIYORUM OYUN AÇLIYOR ANCAK AVTİVASYON KODU İSTİYOR. BU SORUNU NASIL HALLEDECEM...

internet baglantinizi engellemeliydiniz ya kapatarak ya firewalle.sanirim crack tekrar yapilmali

tam olarak ne yapmalıyım hocam detaylı şekilde anlatabilirsen sevinirim.biraz acemiyim

oyunu your uninstaller revo uninstaller yada total uninstaller gibi bir yardımcı programla regedit dosyaları dahil kaldır..sitelerınden demo surumu ındırıebılırsın.sonra "internet baglantını" hep kapalı tutarak sırasıyla oyunu kur. updatını yap ilacını ver sonra tıkla bakalım aktıvasyon ıstıyecek mı.umarım işine yarar

• quote:

quote:

quote:

quote:

oyunu your uninstaller revo uninstaller yada total uninstaller gibi bir yardımcı programla regedit dosyaları dahil kaldır..sitelerınden demo surumu ındırıebılırsın.sonra "internet baglantını" hep kapalı tutarak sırasıyla oyunu kur. updatını yap ilacını ver sonra tıkla bakalım aktıvasyon ıstıyecek mı.umarım işine yarar

oyunu kurdum... crack de yaptım bir pencere açıldı UPDATE yazıyor ona tıklıyorum yükleme yapıyor ama bi sürte sonra hata veriyor. sanıyorum bu son aşama. netten de baktım ama buna da çare buladım

• once update yapilmasi gerwkiyirdu hocam.sanirim sifirdan tekrar kurman gerekiyor.kurulum update sonra ilaci seklinde
  • quote:

once update yapilmasi gerwkiyirdu hocam.sanirim sifirdan tekrar kurman gerekiyor.kurulum update sonra ilaci seklinde

tmm şimdi yeniden kurdum update sorun çıkarmadı ama şimdi de oyun açılırken benim pc nin sistem özelliklerinin olduğu bir pencere açılıyo sonra oyunu çalıştırmıyor. oysaki pc'mdeki sistem oyunu rahat çalıştırabilr. ayrıca yardımların için tş ediyorum. bu sorunu nasıl halledebilirm ?

• quote:

quote:

once update yapilmasi gerwkiyirdu hocam.sanirim sifirdan tekrar kurman gerekiyor.kurulum update sonra ilaci seklinde

tmm şimdi yeniden kurdum update sorun çıkarmadı ama şimdi de oyun açılırken benim pc nin sistem özelliklerinin olduğu bir pencere açılıyo sonra oyunu çalıştırmıyor. oysaki pc'mdeki sistem oyunu rahat çalıştırabilr. ayrıca yardımların için tş ediyorum. bu sorunu nasıl halledebilirm ?

masaustundaki simgesi lanoire launcherdir.ordan temel ayarlari yaparsin.acaba onu tikladigindaki ayarlardan bahsetmiyorsun degil mi?yada soyle diyim masaustune gelen simgeyi tikladiginda ne oluyor.

• quote:

quote:

quote:

masaustundaki simgesi lanoire launcherdir.ordan temel ayarlari yaparsin.acaba onu tikladigindaki ayarlardan bahsetmiyorsun degil mi?yada soyle diyim masaustune gelen simgeyi tikladiginda ne oluyor.

hocam oyunun masaüsütündeki simgesine tıkladığımda oyunun adının yazılı olduğu bi pencere çıkıyor pencerenin sol alt kısmında loading... yazısı çıkıyor sonra da oyun hata veriyor. ingilizceden tr ye çevirdim verdiği hatayı şunlar yazıyor :

L.A Noire zaten çalışıyor

LA Noire bir seferde sadece bir kopyasını çalıştırabilirsiniz. bu hata çıkıyor?

• aslinda oyun arka planda baslamis.biraz bekleyin.bu yuzden bu hatayi veriyir.denerken ibternet kapali olsun
  • Oynadığım en güzel oyun.
  • quote:

aslinda oyun arka planda baslamis.biraz bekleyin.bu yuzden bu hatayi veriyir.denerken ibternet kapali olsun

evet oyunun normalde açılması gerkiyor ama tam açılacağı sırada SC1: Missing dll. Please reinstall Social Club. (info: socialclub.dll) hatasını veriyor...
  • quote:

quote:

aslinda oyun arka planda baslamis.biraz bekleyin.bu yuzden bu hatayi veriyir.denerken ibternet kapali olsun

evet oyunun normalde açılması gerkiyor ama tam açılacağı sırada SC1: Missing dll. Please reinstall Social Club. (info: socialclub.dll) hatasını veriyor...

internetden yada oyun klasoru icinxen social club 1.05 versiyonunu bulup indirip kurun hocam duzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

internetden yada oyun klasoru icinxen social club 1.05 versiyonunu bulup indirip kurun hocam duzelecektir

evet hocam açıldı. şu ana kadar olan yardımların için çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet hocam açıldı. şu ana kadar olan yardımların için çok teşekkür ederim...

simdiden iyi oyunlar

takildigin bir yer olursa yaz yardim edelim

• Oynadığım en iyi oyun!
  • Assassin's Creed çıktı bu oyunu rafa kaldırdım resmen. Yarın sabah geri döniyim Los Angles polisinin narkotik bölümüne.
  • oyunu oynayıp oynamama arasında kaldım ya ilk başlarda sardı ama sonradan baydı nedense
  • Arkadaşlar oyuna başladım. Satır ekleme işlemi felan yaptım ama oyun cok ağır calışıyor... İ3 İşlemci, 4 GB DDR3 Ram ve 5650 Ekran kartı ile 1600*900 de herşey performance ve en düşükte 15-20 Frame alıyorum genellikle. Neredeyse oynanmayacak durumda. Gözleri hali ile cok yoruyor. Acaba sistem mi yetmiyor. Fikri olan var mı?
  • Arkadaşlar oyunun teta versiyonu var bende ve mkidrowa geçmek için mkidrowun çıkardığı teta crack i de var 285 mb lık ve de yeni çıkan patch var oyunu nasıl kurabiliririm?Ben ilk oyunu kurdum sonra mkidrowun teta için çıkardığı 285 mblık cracki yaptım üstüne de mkidrowun yeni çıkarığı patchi yaptım ama oyun açılırken çalışmayı durdurdu hatası verdi.Acaba oyunu nasıl kurabilirim ? Ya da neyi eksik yapıyorum acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YSN_94 -- 27 Kasım 2011; 17:44:00 >
  • oyunu kurdum ve update'i de yükledim. yakın zamanda oynayacağım... tr altyazı çıkma ihtimali var mı...
  • Oyunda FPS ölçümünü nasıl yapıyorsunuz? Fraps bu oyunda çalışmıyor.
    Battlefield 3' ü oynatan PC' nin, bu oyunda bu kadar kötü performans göstermesini anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.