Şimdi Ara

L.A. Noire (2011) [ANA KONU] (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.084
Cevap
8
Favori
99.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben youtubedan videoları izliyorum soru sormalarda ingilizcem olmadığı için maalesef
  • Beyler ne almesınız yahttp://www.merlininkazani.com/LA_Noire-oyun_tamcozum-42192p1.html oyunu oynamak ısteyıpte Ingılızcesı yeterlı olmayanlara Turkce 24 sayfa tam cozum. Hatta hangı cevapları vereceksınız onu bıle yazmıslar.
  • beyler sonunda oynunu kurdum zorladı baya oyunda hiç kasma falan olmadı

belki sistemiminin iyi oluşundandır son görüntü kalitesinde rahatça oynayabiliyorum

oyun hakkında ilk izlenimlerim görüntüsü oldukça iyi insan suratlarını bu kadar iyi yapan bir oyun daha görmedim ve konusu bulmaca gibi birbirini izleyen ipucuları toplayarak olayları çözüyorsunuz bu çok zevkli olabiliyor ama yüksek derecede ingilizce gerekiyor

oynun kötü yanları ise ses efeklerinin sıradan oluşu ve hayatımda hiç bu kadar degişik bir araç kullanımı olan oyun görmedim

genel olarak güzel bir oyun 10 üzerinden degerlendirilirse 8,5 alır benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ploff

Beyler ne almesınız yahttp://www.merlininkazani.com/LA_Noire-oyun_tamcozum-42192p1.html oyunu oynamak ısteyıpte Ingılızcesı yeterlı olmayanlara Turkce 24 sayfa tam cozum. Hatta hangı cevapları vereceksınız onu bıle yazmıslar.

evet bir bölümde ihtiyacım olmuştu buna ama lisan yüzünden değil. adam nereye gideceğimi söylememişti 3-4 kez, ben anlayacakmışım ama nasıl anlardım ?? hayatta anlamazdım

• Selam millet. Dun gece bir oturdum sabah 4'e kadar once l.a.noire ardindan age of conan unchained oynadim. l.a.noire'de o galletta'li quest'i
    niye gecemedigimi buldum en sonunda. Simdi ben kadini sorguladiktan sonra arabaya binip "hedefe gitmek isterken" olay yerinde arabayi
    once geri aliyordum. sonra da CONTAMINATED diye yazi cikiyor ve CASE FAILED diyordu. Oysa arabaya bindikten sonra
    arabanin park ettigi sekil ne ise o istikamette gidince problem kalmiyor.

Su anda dedektif olarak ilk gorevim.Bir tane de street crime hallettim herif oldu. Tren yolunun dibinde bir araba kanlar icinde. Fakat, canima tak etti bu sorgu olayi.

Neden mi? Simdi, dedektif olmadan once o kalou soyadli sahsi yakaladim sorguya cekiyorum. Fakat, 3 kere kaybettim. Her kaybedisimin sonunda
    tekrarlayan bir sahne. amir bagiriyor, iceri gir ve itiraf istiyorum onu al diyor. Adamin yuz ifadesine bakarak bir halt anlamadim. Oyundan
    zevk alabilmek icin biri bana ipucu degil de baska bir yontem soylesin. Ingilizcemde sorun yok fakat sanki en alakasiz sorgu cumleleri dogru
    kabul edilmis.Bu da beni sinirden kudurtuyor. Sozunu ettigim Kalou sahsinda, yanlis yaptikca hem kalouyla konusmalarda hem de
    amirden firca erken ayni animasyonla karsilastim. Bu bence buyuk bir eksi!

• iyide kalou icin dogru cevaplari bulman gerekir.yoksa bir taraftan kalou bir tafaftan patronun bagir cagirir durur.surekli bi iceri bi disari cikar durursun.mecburen dogru cevaplari bulman gerekir
  • Oyunu gayet güzel kaldırıyor bilgisayar. Bu arada oyunda birkaç şey tespit ettim, ürperdim.
    L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Vercetti26

Oyunu gayet güzel kaldırıyor bilgisayar. Bu arada oyunda birkaç şey tespit ettim, ürperdim.

gta 4 tede vardı rockstar da bunu yaparsa

dalga geçmiyorum artık hemen her oyunda görmeye başladık ciddi şekilde midem bulanıyor

• quote:

dalga geçmiyorum artık hemen her oyunda görmeye başladık ciddi şekilde midem bulanıyor

Aynen, sinirimi bozuyor artık her yerde görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Oyunu gayet güzel kaldırıyor bilgisayar. Bu arada oyunda birkaç şey tespit ettim, ürperdim.

bu resimden ne anlamamiz gerekiyor?

ikidir bakiyorum ve bir sey anlayamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: bellerephone

bu resimden ne anlamamiz gerekiyor?

ikidir bakiyorum ve bir sey anlayamadim
    Bkz: Illuminati
  • oyun 23 saate bitti adamlar asmis yemin ederim ,helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 20 Kasım 2011; 18:04:06 >
  • Arkadaşlar SKİDROW sürümü indirdim oyuna girebiliyorum ama ACTİVATİON CODE istiyor. özelden yada forumdan yardımlarınızı istiyorum ne yaptıysam fayda etmedi ve oyunu biran önce oynamak istiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: firefoxx

Arkadaşlar SKİDROW sürümü indirdim oyuna girebiliyorum ama ACTİVATİON CODE istiyor. özelden yada forumdan yardımlarınızı istiyorum ne yaptıysam fayda etmedi ve oyunu biran önce oynamak istiyorum...

interneti kapat öyle girmeyi dene
  • quote:

quote:

Rockstar'ın oyunlarında geçmişten günümüze hep bu tarz semboller vardı zaten. Örneğin Max Payne'de Satanist ayini yapılan bir mekandada aynı sembol vardı. Yani şaşılacak bir durum değil.

• Yavaş yavaş, sindire sindire vakit buldukça oynuyorum

L.A. Noire (2011) [ANA KONU]L.A. Noire (2011) [ANA KONU]

• Bu oyunun sonu nasıl? Son bölümde ne oldu? Bitirenler spoiler şeklinde yazabilir mi? Bende bitirdim ama yarım gibi geldi. Bittikden sonra oyuna giremedim. Yani küçük 40 görev vardı. Yarısını bitirmiştim. Hepsi bitmememişti. Son bölüm adı nicholsun mu? Uçak deposu baskını mı son sahne?
  • http://i.imgur.com/K6VfS.jpg

bu resim trafik büroda çalışırken ki cinayetmi eli silahlı adam görmedim hic :( veya kacırdımmı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

quote:

Rockstar'ın oyunlarında geçmişten günümüze hep bu tarz semboller vardı zaten. Örneğin Max Payne'de Satanist ayini yapılan bir mekandada aynı sembol vardı. Yani şaşılacak bir durum değil.

daha önce rockstar oyunlarında hiç dikkat etmedim bunlara. ayrıca max payne'i rockstar değil remedy yapmıştı..

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

quote:

quote:

daha önce rockstar oyunlarında hiç dikkat etmedim bunlara. ayrıca max payne'i rockstar değil remedy yapmıştı..

Bende önceden dikkat etmezdim ama insan öğrendikten sonra istemsiz olarak dikkatini çekiyor.
    Ayrıca Rockstar yaptı demedim zaten. Kastettiğim her iki oyununda yayımcısının Rockstar olması. Bu oyunuda yapan Team Bondi, fakat yayımcısı Rockstar.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.