Şimdi Ara

Kz- zs6 sipariş vereyim mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bluetooth kulaklık araştırırken kz'nin detachable olan, kalite kaybı yaşamadan hem kablolu hem kablosuz şekilde kullanılan kulaklarını keşfettim.

    Kz-zs6 modeli şu sıralar indirimde AliExpress'teki orijinal mağazasında. 30 küsur dolara geliyor. Eğer gümüş kablo ve Bluetooth modül ile beraber alırsam 45 dolar civarına gelecek. Gümüş kablonun farkı nedir içindeki standart kablodan? Almaya değer mi?

    Sizce set halinde fiyatı iyi mi? Aranızda kullanan, memnun olan var mı?

    Son olarak diyelim sipariş ettim, gümrüğe takılmadan geçmesi için yapabileceğim bir şey var mı? Satıcıya not düşsem, fiyatı düşük gösterme gibi şeyler işe yarar mı?

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • TL ye çevirince kaç yapıyor hocam pahalı gibi sanki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende hepsi var gümüş kablo Bluetooth modülü . gümüş kabloda ses bı tık daha kaliteli oluyor . 149 TL ye almıştım 5-6 ay önce benim kullandığım en iyi kulaklık valla gümbür gümbür sesi var daha ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • underkan1907 kullanıcısına yanıt
    Hadi ya iyi fiyatmış hocam. Gerçi ben aptx destekli Bluetooth modülü ekledim. Fiyat o yüzden biraz daha kabardı sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kz zs10 a baktınız mı hocam bende sizin gibi almayı planlıyorum da aradaki farkları biliyor musunuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellythief B kullanıcısına yanıt
    Biraz geç oldu belki ama kulaklık almadıysan.Bende stajdan kazandığım paraların hevesiyle çok müzik dinlediğim için şöyle 200 tl altında kaliteli kulaklık alıyım dedim bayağı araştırdım interneti alt üst ettim.Balanced Armature (Dengeli Armatür) mühendisliğini bile öğrendim.Şunu söylemek gerekirse KZ marka kulaklıklar V karakteristiğinde bir ses imzasına sahip.Bu V işareti ne demek? V sembolü karakteristiği Bas ve tizlerin önde midlerin arka planda olduğu karakteristik özelliktir.KZ ZS10 ve KZ ZS6'ya gelecek olursak.KZ ZS10 (1 Dinamik ve 4 Dengeli Armatüre sahip).KZ ZS6 ise (2 Dİnamik ve 2 Dengeli Armatüre sahip).Bu dinamik sürücü bizim bildiğimiz normal hoparlörler.Dengeli Armatür sürücüler ise daha farkı çalışma prensiplerine sahip.(İnternetten araştırmanı tavsiye ederim).Dengeli Armatürler,dinamik sürücülere göre çok daha küçük boyuttadır.Buna bağlı olarak dinamik sürücüler kadar çok yüksek ses sağlayamazlar.Ancak ses performansı olarak mükemmellerdir.Olumsuz yanları ise çok yüksek ses çıkaramamaları ve çok çınlayan kulakları rahatsız edicek keskinlikte ses vermeleridir.Buda uzun kullanımdaki konforu çok olumsuz etkiliyor.Genel kullanıcılar 1 saatten daha fazla dinledikleri zaman kulak yorduğunu müzik dinlemenin yorucu olduğunu söylüyorlar.KZ ZS10'da ZS6'da bu konuda olumsuz özellikleri taşıyor.Dengeli Armatürlerin dezavantajı olan 1k-4k alçak ve orta tizlerde ve 4k-20k üst tizlerde dahada parlak ve yorucu oluyor.ZS6 ZS10'a göre daha yorucu ve parlak tizleri var.ZS10'da bu sorun yüksek tizlerde ortaya çıkıyor.Bu kulaklıklar birden fazla ses üreten aygıt taşıdığı için çok ayrıştırılabilir çok detaylı bir ses ortaya çıkıyor.Aynı frekansta denk gelen enstrümanlar efektler çok kolaş bir şekilde ayrıştırılabiliyor.Bu kulaklıklar gerçekten çok iyi Müzikte detaylı,ayrıntılı,ayrıştırılabilir ve temiz bir ses arıyorsan ZS10 alabilirsin.ZS6 almanı önermem çünkü ergonomik olmayabilir köşeli bir tasarımı var.Eğer kulakların yeteri büyük sayılabilecek boyutta değilse bu iki kulaklığıda almanı önermem.Araştırarak sana uygun kulaklığı bulabilirsin ama yanılgıya kapılmamanı her kaynağa güvenmemeni tavsiye ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.