Şimdi Ara

Kymco Super 8 Yakıt Tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, motosikletim Kymco Super 8 50cc (nasıl 50cc diye sormayın, Yunanistandayım), 2 zamanlı. Yaklaşık 3 ay önce aldım. Yani daha rodaj bitmedi. Problem şu ki daha birkaç saat önce benzin almaya gittim ve gördüm ki skuterim 80 kilometrede 4 litre yakmış. Sizce bu hacimdeki bi skuterin yakıt tüketimi neden bu kadar yüksek? Böyle olacağını bilseydim hiç bulaşmazdım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 3 Mayıs 2016; 15:30:06 >

• Kullanma kılavuzu ne diyor?
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Yakıt tüketimi hakkında bir şey yazmıyor.
  • 2012 yılında 2 kullanıcı tarafından girilen 55 depo doldurma bilgisine 6200 kilometrede yakıt ortalaması 3,5 litre/100 km. Seninki rodajda olduğuna göre 5 litre/100 km makul kabul edilebilir.

Kaynak:http://www.fuelly.com/motorcycle/kymco/super_8_50cc
    Ayrıca şu grafiğe de bakarsan iyi olur:http://www.fuelly.com/motorcycle/kymco/super_8_50cc/2012

• entarhan E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Umarım ileride yakıt tüketimi 4 litrenin altına düşer. 5 litre çok fazla çünkü.
  • 2 zamanlı olmasının büyük etkisi vardır.

Bir de cc küçük olunca daha az yakmıyor. Küçük olduğundan yeterli gücü üretmek için daha fazla çabalıyor, daha çok yakıyor.

Bende de Today var. 2,85 litreden aşağı düşüremedim. 50 cc olmasına rağmen birçok 125 cc'lik motordan fazla ya da onlarla aynı yakıyor.
  • Emre D kullanıcısına yanıt
    Bu arada söylemeyi unnutum; benim skuter 103 kg. Ağırlığın da yakıt tüketiminde etkisi var sanırım. Today'in sadece 71 kg olduğunu düşünürsek bayağı fazla yakıyormuş.

Edit: 80 kiloyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 4 Mayıs 2016; 18:58:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Bu arada söylemeyi unnutum; benim skuter 103 kg. Ağırlığın da yakıt tüketiminde etkisi var sanırım. Today'in sadece 71 kg olduğunu düşünürsek bayağı fazla yakıyormuş.

Edit: 80 kiloyum

Bende fly100 var 3-3.5 lt yakıyor genelde 2 kişi biniyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.