Bildirim
KYK YURTLARINDA ÇALIŞMA İMKANI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
+1 ben de merak ediyorum doğrusu bir de örneğin tıp okuyanlarla tıp okuyanlar mi kalıyor ya da karşık mı oluyor ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam etüt salonu vardı bizim yurtta her katta . Sabaha kadar çalışabiliyorduk hiçbir sıkıntı olmuyordu yani hem sakin oluyor zaten çalışmayan adamın etüt salonunda işi olmuyor, bir de yanında çalışanlar olduğu için odadan daha iyi oluyor verimli geçiyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam öyle bir gruplama yok karışık oluyor okul bölüm farklı farklı yani ben ytü elektrikteydim bi arkadaşım kemerburgaz elektrik elektronik diğeri de marmara türkçe öğretmenliğindeydi
her katta 2 ya da 3 calisma salonu bulunur. Yurttaki kitlenin naifligine gore çalışabilir ya da calisamazsiniz Kimileri sigara icin kullanit kimisi pc oyunu oynar kimisi kettleda cay demler cips yer vb. boyle devam eder. Sinav dönemleri de genelde dolu ve musait olur.
Böyle uyuz edici çalışma salonları vardı bizim yurtta. Koridordan geçenlerin gürültüsü çalışmayı imkansız kılıyordu.. -4.katta kimsenin gelip geçmediği zindan gibi bir çalışma odası bulup rahatlamıştım. Daha sonra, herkesin oda zannettiği Harika bi çalışma odası daha bulmuştum. Tabi 1,5 2 ayın sonunda..
Yurt yönetimi o kadar aptaldı ki, bazı çalışma odalarının içinde hoparlör vardı. Beynimin içinde anons yapıyorlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi şehir hocam?
bizde ayrı olarak yurt bölgesinin içinde çalışma salonu var 50 +(?) kişilik bireysel toplu çalışmalar için ortalarda da var istediğin kadar -
-
-
Biraz da artılarından daha çok eksi yanlarını da paylaşır mısınız?
Mesala herkesin bölümü ve idealleri aynı olmayınca sırf ailrden uzak yaşam isteyenlerin şehir dışına kaçış olarak düşünüp performansınızı düşüren kişiler çoğunlukta mı?
İstanbulquote:
Orijinalden alıntı: Guest-3EBADE74A
Hangi şehir hocam?
Mimar Sinan
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her KYK yurdunda hemen hemen her katta calisma salonu vardir, odanda calisman neredeyse imkansizdir.
Bu calisma salonlarinda da yer bulmak hep problem yaratir fakat gece daha tenhalasir bir yere gecersin, kemik tayfa kitaplarini oraya yigmistir biraz devrecilik var kyk’da.
Okul kutuphanesi her zaman daha iyi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X