Şimdi Ara

KYK YURT ODA SORUNU 2.ÖĞRETİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar CBÜ de İnsaat mühendisliği okuyorum hazırlıktayım bu sene bu sebeple merkezdeki yurtta kalıyorum.Odalar 6 kişi falan rezalet 2 kere oda değiştim yurtta bu 3.odam ilk odamda 2.ogretim bi arkadaş geceleri 2-3 yüksek sesle film falan izliyor müzik dinliyordu son sınıftı bu bunla tartıştım uyuyamıyorum vs azdaha dalasiyorduk kardeşim sen beni rahatsız edemezsin kulaklık denen birsey var 2.odada ise hazırlıktan arkadaşlarımın yanına odaya geçtim ilk odamdan çıkıp bi çocuk misafirdi yurt çıktı 2 hafta onun yerine kaldım bu eleman geri bu yurda dilekçe verip geldi ben gecmicektim başka odaya ama sevdiğim arkadaslar falan o çocuğa destek oldu bizim arkadaşları yalancı falan çıkardık aramız bozulmasın diye başka bir odaya geçtim Burdada kimseyle muhabbetim yok dayanıcaz artık 2.donem 1.ogretimlerin odasına gecicem bu odada besyoculwr ve 2.ogretimler var bunlrda geç yatıyor falan en iyi odam 2.idi hazırlıktan arkadaslar vardı hepsi 1.ogretim beraber yatar kalkardık ama bi serefsiz geldi çıktık odadan 2.donem 1.ogretim ve hazırlıkların olduğu bir odaya geçmem lazım.Varmi bir hayat dersi tavsiye üst sınıflardan falan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam keşke anlaşılır yazsaydınız, okudum ancak anlamadım. Anladığım tek şey herkesin ses yapması geç yatması ve sizin düzeninize ayak uyduramaması. Hayatta her zaman her ley istediğimiz gibi olmayabiliyor. Durumunuz için üzüldüm, kyk olduğu için yurt değiştirme gibi bi şansınız da olmadığı için size sadece şans dileyebiliyorum. Umarım durumunuz düzelir

• Öyle hocam valla 2.ogretim herkes odada sesli müzik falan dinliyorlar kulaklık var ya kulaklık

• Up

• Odamda 3 adamın dersi öğleden sonra bur tek ben sabahciyim oyun oynarlar vs uyucam derim ışıklar kapanır ses etmez kimi oyundan çıkar vs

Masa lambalarını acar işlerini yaparlar

Ben ODTÜ yurdundayim biraz daha anlayış seviyesi fazladır ama işte insana bağlı dostum yapacak pek bir şeyin olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.