![]() |
kyk yurt neye göre çıkıyor açıklandı.

-
-
Maaşı asgari ücret gösterenler Evi arabayı başkasının üstünde gösterenler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamseyBolton -- 31 Ağustos 2022; 16:0:13 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkes dümen çeviriyor bursu almak için ihtiyaç
Sahipleri alamıyor bu sefer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
#AdaletBarındırıyoruz
Milyonlar kazanıp fatura kesmeyen esnaflar...
ülkücüler istediği kykya yerleşiyor agalar ankara'da durum bu şahit olduğum bizzat.
-
sevindiren haber geldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam gerçekse kaynağı atar mısınız? bulamadım internette. Bir de öğrencinin şehir dışından gelip gelmemesi bir kriter değilmiş o garibime gitti
çocuğu bahane bulup dövcektim çok yakındım r ye taktı ağlandı dövemedim 30k lık bölüme de 75 k ile yerleşmişti okul 1. den üstne şu anın parasıyla 4 5k+ burs alıyordu ve bak ailesinin de değil cocucgun üstüne araba vardı. izmir liseler ülkücü reisi miydi neydi
-
fotoya bak piksel piksel
kaynak?
-
etkileşim için adobe photoshop öğrenip hazırladım.dosya kaydetmeyi unutmuşum ss alınca böyle oldu.
-
Bunu sana hediye ediyorum
Dr. Mehmet Kasapoğlutwitter
“Yeni eğitim öğretim döneminin başlamasına az bir süre kaldı. Bakanlık olarak bu yıl da gençlerimizi #GSBYurtları’nda karşılamak için hazırlanıyoruz. 800.000’i aşan rekor yurt kapasitemizle gençlerimizin yanındayız.”https://twitter.com/kasapoglu/status/1564900669961691136?t=q497nlX4E9n6zYMUv18vTg&s=19
Hocam torpilin siyasi ayağı olmuyor ya bence tanıdığı olan sokuyor bi şekilde evladını. Olan bizim gibilere oluyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eyvallah
-
torpilin siyasi ayağı oluyor hocam tabii ki metaya göre değişiyor. chp belediyesinin olduğu yerde meta chpli olmak akpnin olduğu yerde meta akpli veya ülkücü olmak zzaten şu an 2si aynı şey gibi algılanıyor bu konuya girmicem neyse. kyklar da bunlara bağlı olduğundan koyuyorlar istediklerini direkt bizzat şahit olmasam şüpheye düşerim. tanıdığı olan sokuyor işinde de şu var işte metaya göre chpli belediye yurdu için chpliler avantajlıdır ama şuanki konuştuğumuz mevzu kyk
En Beğenilen Yanıtlar

Milyonlar kazanıp fatura kesmeyen esnaflar...
|
Maaşı asgari ücret gösterenler
![]() ![]() |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X