1 haftaya açıklarlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kyk yurt gerçekleri .. (2. sayfa)
-
-
Cezaevinden farkı yok gibi duruyor hocam anlattığınıza göre
sıkıntılı duruyor valla
-
Ben de şimdiye kadar üç yurtta kaldım. Yemekhane fiyatları konusunda haklısınız eğer açsanız her türlü üstüne 5-6 lira vermek zorunda kalıyorsunuz. Hele birde gece ders çalışıyorsanız acıkınca işkence gibi geçmiyor o saatler (burada tavsiyem sağlam tok tutacak bir zula yapmanız). Son kaldığım yurtta yemekler lezzetliydi diğer ikisinde tat tuz hiçbir şey yoktu bu da çok değişken oluyor yurtlarda.
Oda arkadaşı da tamamen şans işi. İlk yılımda benden on yaş büyük atanamamış bu yüzden yeni bir bölüme kaydolmuş öğretmen bir abi vardı ikinci dönemin başında atanıp gitmişti ve o dönemi tek geçirmiştim odada.
Şimdiye kadar hiçbir eşyam çalınmadı dolabımı kilitlemeyi unutup şehir dışına çıktığım da oldu. Tabi önlem alıp değerli eşyaları ortada bırakmamak gerekir.
Eğer gece ders çalışıyorsanız, uyumayacaksanız geç saatlerde çamaşırlarınızı rahatça yıkayıp kurutabilirsiniz.
İnterneti gerçekten rezalet son yılda kota getirmişlerdi saçma sapan hiçbir şey yapamıyorsunuz.
Tavsiyem yurda yerleşikten sonra kafanızın uyuştuğu birini bulup ilk yıldan eve çıkmanız ben çıkamadım siz çıkın çünkü sorumluluk alıyorsunuz ve fatura kira derken hayatı da öğreniyorsunuz tabii zor oluyor ama kendi ayaklarınızın üstünde durup mücadele etmeye başlayınca büyüyorsunuz.
Eğer Kocaelide yurtta kalacak olanlar varsa sorularını sorabilir seve seve yardımcı olurum elimden geldiğince.
-
Hocam son cümleniz büyükşehirde okuyanlar için kesinlikle geçersiz. İstanbulda depreme dayanıklı, toplu taşımalara yürüme mesafesinde, herhangi bir semtte, 1+1 evlerin kirasi bile 1500 den aşağı yok şu an (ki zaten eve çıkınca olay kirasıyla bitmiyor bunun faturaları var aidatı var haftalık düzenli market alışverişi var) o yüzden kyk çıkıyorsa eğer koğuş tiplilerden değilse gayet kârlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kyk koğuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devletin herşeyi çöp. Askerde de aynısı.
Bizi kiskaniyorlar demeden önce kendi halkına doğru düzgün bakamıyor bile.
Avrupa birliğine hiçbir zaman giremeyecek. Sistem yok. Medeniyet yok. Eğitim yok.
Kyk’da yediğimi dışarıda yesem desem en az 20 TL vermem gerek. Fiyat olarak gayet uygun bence kyk
1500e bulsan bile ev demeye bin şahit ister
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazdıklarında kısmen haklılık payı olsa da KYK nın amacı zaten maddi imkanı olmayanlar veya ucuza okumak isteyen öğrencilerin ihtiyacını karşılamak. Bu yazdıklarınızı telefi etmek için özel yurtta veya bir kaç arkadaş evde kalmanız gerekir. Ancak bu lüx size kaldığınız şehire göre ilave 1.500-2.500 TL ye patlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X