Şimdi Ara

Kyk yurdu ve tıp öğrencileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kyk da okuyan tıp öğrencileri, sıkıntı çektiniz mi, nelerdi?

Bir de şu var,
    Tıp öğrencilerine kyk çıkma olasılığı daha yüksek deniyor, Şehir efsanesi mi

• Bin defa bizi bölüm olarak aynı odaya koyun dememize rağmen azar işittik. Diğer bölümleri küçümsemiyorum asla ama senin sabah 7 de kalkmam gerekirken onların gece 4-5 te bağırıp gülmesi insanı çileden çıkartıyor. Bizde etüt odası yok odanın içinde masa var sessiz olmazlarla ve çalışamazsan vay haline. Kısacası yurt yoruyor insanı ama odanı ayarlarsan hem fiyat hem rahatlık olarak güzel. Ben odamı ayarladım, yemek dışında memnunum.
  • Zorunlu mu etkinlikler?
  • Up
  • Şehir efsanesi bölüme bakılmaz
  • Bin defa bizi bölüm olarak aynı odaya koyun dememize rağmen azar işittik. Diğer bölümleri küçümsemiyorum asla ama senin sabah 7 de kalkmam gerekirken onların gece 4-5 te bağırıp gülmesi insanı çileden çıkartıyor. Bizde etüt odası yok odanın içinde masa var sessiz olmazlarla ve çalışamazsan vay haline. Kısacası yurt yoruyor insanı ama odanı ayarlarsan hem fiyat hem rahatlık olarak güzel. Ben odamı ayarladım, yemek dışında memnunum.
  • kyk yurtlarında tıpçılara rahat vermiyolar diye duymuştum ama ne kadar doğru bilemem hocam denk gelen kişilere bağlı bence
  • İlk odaya girin sorun odada ikinci ögretim varsa 2 yıllık okuyan varsa hemen boş oda aramaya başlayın daha tanışmadan. aşırı gerizekalı degişik tipler oluyor .sabah 8de dersin var saat 12yi geçmiş adam arkadaşlarınıda çagırıyor muhabbet ediyorlar felan
    ben anatomi çalısırken adam hocalara sor kanalından 4 işlem videosunu izliyodu ya hiç unutmam
    oda arkadaslarinizin ayni siniftan fakultededen gelmesi şans isi.ama gelmemesi daha iyi .başka fakültelerden arkadaşlarınız olsun ilerde lazım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tıp Okuyana Verilen KYK Bursu
    8 yıl önce açıldı
    ODTÜ YURTLARI KYK YURDU MU ?
    3 yıl önce açıldı
    Odtü yurt ve burs başvurusu
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim kaldığım yurtta tıp öğrencileri en üst katta 3 kişilik odalarda kalıyolar sessiz oluyor. Tıpçılar ve diğerleri diye ayrım var anlayacağın, gerçi uluslararası öğrencilerde genelde 0 -1 gibi katlarda kalıyor. Yurt odaları 4 kişilik bu arada
  • tıp ögrencilerine kyk cikma olasiligi falan yuksek degil. 2 yildir kyk dayım. ilk sene 1 hafta sonra tıpcilarla ayni odaya cikmistik herkes gibi saolsun yurt idaresi tip okuyoruz diye yardimci olmustu. odamdakiler tilci oldugu icin sikinti olmadi ama olmasa sikinti olurdu. bazen katlardaki ortak ders calisma odalarina gidiyorum sinir krizi gecirmemek cok zor
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.