Şimdi Ara

kyk yurdu neye göre kime göre

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yurt okulun konumuna göre mi çıkıyor biri bilgilendirebilir mi? okulum medipol kampüsü de kavacıkta, internetten baktığımızda konum olarak en yakın kyk yurdu anadolu hisarı yurdu diye bir yer ve abartısız şakasız iğrenç bir koğuş gibi, internete yazdığımızda da sapıklık olayları ve güvenlik sıkıntıları içeren haberler çıkıyor karşımıza:) aileme böyle bir yer çıkarsa gitmek istemediğimi belirttim fakat malum maddiyat diyorlar:) biri içime su serperse çok sevinirim nolur en yakın yer falan çıkmıyor olsun.

• Hocam bu iş belli olmaz. Şans işi seni hangi yurda vericekleri ama yeni açılan geniş yurtlar oluyor ve genellikle oralara veriyolar. Mesela benim arkadaşlarımdan başakşehirde kalanlar vardı. Anlattığına göre maltepe üniversitesinde okuyup başakşehirde kalan vb. oluyormuş. Tabiki ne kadar doğru bilemem. Arkadaşın bana anlattıkları bunlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

cok da uzak bir yere vermezler dimi mantiken? o dedigim igrenc yurdu gordukten sonra da uzak olsun guzel olsun kafasindayim gerci, umarim allahin sevdigi kuluyuzdur

Hocam teoride bulunduğunuz kıtada çıkar ama pratikte karşı tarafta da çıkabilir. Biraz da şans işi gibi. Ek olarak İstanbul gibi bir yerde uzak olsun kafasına hiç girme hayattan soğursun. Ben İstanbula ilk geldiğim zaman akrabalarda kalıyodum. Evleri beylikdüzündeydi. Her akşam o metrobüse binmek beni o kadar çok hayattan soğutuyodu ki. Bazen sırf metrobüse binmeyeyim diye okulun kütüphanesinde yatıyodum.

haklisiniz maalesef... kucuk sehirde yasamis biri olarak akil edemiyo insan o tarafini:( umarim hayirlisi olur, cok tesekkurler yardimci oldugunuz icin.

Rica ederim hocam. Ek olarak size önerim; sokakta, metroda vb. paranız, cüzdanınız, telefonunuz, değerli eşyalarınız için dikkatli olmanız. Üniversiteye kadar bende küçük bir şehirde yaşadım. Küçük şehirde herkes birbirini tanıdığı için hiç sıkıntı yok ama İstanbul sokak başına ayrı bir dünya, her an bir sıkıntı olabilir.

Bu kyk kimlere çıkıyor
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.