arkadaşlar bilgisi olan biri yazsın lütfen. bana 2019 yılında çıktı ben de kaydı sildim şimdi başvursam çıkar mı? babam işçi(maaşı düşük) annem ev hanımı 2 kardeşim de okuyor dönem3 tıp öğrencisiyim ara dönemlere çıkmıyor diyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kyk yurdu çıkar mı?
-
-
up
-
arkadaşlar lütfen bilen biri cevap versin
-
Knk biz de bilmiyoruz. Tek adam show olsun diye 6 eylulde okullar açılacak dedi gene rezil olan tip öğrencileri oldu. Kyk yurt basvuru sonuclari aciklanmadan guz donemi basliyor. Biz nerde kalcaz cadirda mi anlamadim. İste bu ulkede bu yuzden yasanmaz. Hep kaos a*k. Tek Partiye oy verenler yuzunden ne hallere dustuk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXL_Sane -- 2 Eylül 2021; 20:55:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ailem bana para gönderemez kredi tek alıyorum eve çıkarsam haytta yetmez ne yapacam hiç bilmiyorum.
kardeşim siyasetle ne alaksı var allah aşkına neyse
-
benim sizin gibilerine lafım yok siyasi bir söylemde de bulunmadım sana tavsiyem bu tarz kutuplaştırıcı cümleler kullanma
-
nöbetçi kyklarda kalınıyor şehrinizin nöbetçi kyksini arayin yer varsa orda kalın hocam makul bir fiyat yine
hocam üniler açıkken nöbetçi kyk var mı bir de orada yer bulabilir miyim
-
Kyk ara sor. kesin bilgiyi onlar verir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam 13 eylüle kadar nöbetçi kyklarda kalınıyor şimdilik kyk ara memurlar ilgileniyor ilerisi içinde açıklama yaparlar diye düşünüyorum
hocam şu an nöbetçi için ihityaç yok ben üni açılınca diye sormuştum
-
dostum bana kyk çıkmamıştı,
kalacak yerim yok diyerek dilekçe yazdım yer boşalınca görevliler arayıp gel kayıt ol demişti.
ama şimdi sene başı biraz yoğun olabilir.
tabi şehirden şehire değişir bu işler
-
yani yedekleri filan beklemediniz mi? hangi şehirdi ben ankara
Yedekleri bekledim, onlar yerleşti en son sıra bana geldi. Giresun idi
Valla bu işler garip ya şans da biraz ama şehirden şehire ünite değişiyor olanaklarına bağlı geçen sene kayıt için yüz yüze gittim ordaki memurdur güvenlik tıp için garanti çıkar dedi bilmiyorum beni mi kandırdılar ;) bir de hocam neden kayıt sildiniz anlamadım?
2 hafta kaldı açılmasına yurt başvuruları hala başlamadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 2 Eylül 2021; 23:11:58 > -
2019da 26sında başvuru bitmiş, 29unda açıklanmış, 2 gün sonra yurt açılmış
-
hocam üniversite yurdu çıktı oraya geçtim, kyk yurdu kötüydü lavabo ve banyo çok kirliydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Knk biz de bilmiyoruz. Tek adam show olsun diye 6 eylulde okullar açılacak dedi gene rezil olan tip öğrencileri oldu. Kyk yurt basvuru sonuclari aciklanmadan guz donemi basliyor. Biz nerde kalcaz cadirda mi anlamadim. İste bu ulkede bu yuzden yasanmaz. Hep kaos a*k. Tek Partiye oy verenler yuzunden ne hallere dustuk.
|
Benzer içerikler
- hava harp okulu zorlukları
- baykar online sınav soruları
- yks 480 puan kaç bin
- hava harp okulu nasıl kazanılır
- eyüp b kimdir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X