Şimdi Ara

KYK wifi alanı arttırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar KYK yurdunda kalmaktayım sorunum yattığım yatağa kyk wifinin cekmemesi :)

Bu sorunu aşmak için tenda a3 model bi wifi genişletici cihaz almıştım bu cihazla kyk wifi alanını odanın her yerine dağıtacakdım fakat beklediğimden zor oldu çünkü her ayarı denememe rağmen bir türlü yapamadım .
    universal reparter sectim kyk sifresiz zaten onada bağlandım ama bir türlü kyk oturum acma ana sayfasına giremiyorum ip ayarları felan ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevinirim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, elinizdeki cihaz son güncellemesiyle universal repeater özelliği kazanıyormuş, son sürüm yazılım için tenda türkiye ekibi yardımcı olabilir. (sinyali alıp dağıtma için bu fonksiyon gerekli)

şöyle bir de durum var; bu cihazın çekim gücü dahası anteni istenilen katkıyı sağlamayacak gibi duruyor.

yönlü çanak şeklinde (dağıtıcı merkeze) yönelmiş anten ve ona bağlı highpower cihaz ile anca verim alabilirsiniz, şahsi düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 29 Eylül 2016; 20:54:10 >
  • yardımınız için teşekkür ederim
    ancak wifiye yakın bir yere gittim universal reparter seçimini yaptim kyk wifi ye baglandim ama kyk oturum acma sayfasi gelmiyor yapmam gereken baska ayar olabilir ip felan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • router
  • S.a öncelikle kyk yurdu eski mi? Bende kyk da kalıyorum her oda da full wi-fi çekiyor. Hatta yurdun 50-100 metre dışına çıkınca bile 2-3 diş çekiyor.Diğer odalarda sıkıntı yoksa yetkiliyle konuşun derim. Dediğim gibi yurt eski mi yeni mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.