Şimdi Ara

KYK sisteminde pesin odeme hatasi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese meraba 2017 yilinda mezun oldum ve gorseldeki gibi toplam 17 ay toplamda 6 bin tl kredi kullandim ve odemeler 1 temmuzda başlayacaktı pesin olarak bugun sabah pesin olarak ziraatten ödedim fakat sistemde görünen bu sekilde
    Kalan borc 7 bin goruyor genel toplamda 14 bin tl yaziyor kyk ya sordum fakat bilmiyoruz gibi sacma bir cevap verdiler

KYK sisteminde  pesin odeme hatasi ?

Sorun nedir ne yapmam gerekir yardimci olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bekle düzelir.

• labidu kullanıcısına yanıt
    Kyk ya gittim ordaki calisanlarda sorunu cozemedi

• 17 ay kullandım diyorsun, orada 33 ay olarak gözüküyor.

• cato16 kullanıcısına yanıt
    Sorunda o ya zaten ödediğim de borc olarak yaziyor simdi 7 bindi borc 7 odedim 14 e cikti borc

• Niye ödedin ki dostum yakında bir af gelir tamamı silinirdi. Sıradaki seçip vaadi bu olacak. Benim gibi bir hafta 5 lirayla dolaşıpta yinede kyk’dan para almak istemeyenlerde mal mal alkış tutacak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SaB0 kullanıcısına yanıt
    En iyi ihtimal faizler silinir daha fazlasini hic bir hukumet yapmaz onca almayan ve borcunu odeyen varken

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Akp kardeş bu, olmazı oldurur. Belediyelerde biraz fazla çalarlar. İhalelerden aldıkları rantın birazcığını ceplerine değilde kyk’daki silinen borçlar için hazineye aktarırlar.
    Yani özetle;
    Sırf bir istanbul seçimi uğruna yaptıklarını gördük, genel seçimde neler yaparlar neler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ziraat Bankası'na gidin hesabınızın dökümünü isteyin. Bugüne kadar yatan ve çekilen paralar gözükmüş olacak. Ardından KYK'ya gidin ve durumu dilekçe ile bildirin. Hatırladığım kadarıyla 20 gün içerisinde sana cevap yazmak zorundalar. Ancak böyle çözerlrsin diye düşünüyorum.

• benim borç 17bin ben de ödedim şuan 34bin oldu orası kyk aradım bizde ödenmiş görünüyor dedi sıkıntı yok dekont elinde olduktan sonra hocam. Ayın 15inden sonra sistemden düşüyor diyorlardı önceden
  • Öğrenim ve/veya katkı kredisi borcuna mahsuben yapılan ödemeler, ödemenin yapıldığı ayı takip eden ayın 15’inden sonra ödemenin yapıldığı tarih itibarıyle borçluların şahsi hesaplarına işletilmektedir. Bu nedenle yapılan ödemeler, ödemenin yapıldığı ayı takip eden ayın 15’inden sonra ödeme yapılan tarih itibariyle hesaplarda görülebilmektedir.
  • Junq kullanıcısına yanıt
    Hocam cok teskkur ederim kyk genel müdürlüğüne kadar gitttim bende bi sonuca varamadik ordada. Verdiginiz cevap gibidir umarim demekki birçok kiside aynısı oldu bu ay pesin yatiranlarda.

• Muhasebeseldir gençler kasmayın

• labidu kullanıcısına yanıt
    4 yil ekonomi okudum su terimi ilk defa duydum :))) kullanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: ulubudun

4 yil ekonomi okudum su terimi ilk defa duydum :))) kullanırım
    Bende iktisat mezunuyum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.