Şimdi Ara

kyk paraları yatmamış mı bugün ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bi arkadaş daha yatmadığını söylemişti facebooktan. Bakmadım ben, ne oldu ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Bi arkadaş daha yatmadığını söylemişti facebooktan. Bakmadım ben, ne oldu ki.

pazar diyedir o zaman. benim kyk işleri biraz karışık da tırstım kesildiyse diye
  • yoo ben 110 lirasını harcadım bile ayın 6sı saat 23,00 da yatıyor kredi/burslar
  • 4.sınıfım hazırlık+4 . Banada yatmamış bütün arkadaşlarıma yatmasına rağmen .

Söylenene göre hazırlık okuduguna dair bir belge götürücekmişsin kyk ya . Doğrumudur beyler
  • Birazdan dışarı çıkıp bakacağım yattı mı yatmadı mı diye. Bende merak ettim. O para acil lazımdı bana halbuki.
  • arkadaşlar yanlış mı biliyorum aralık-ocak gibi başlamıyor mu burslar(1.sınıfım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kyk kimlere çıkıyor
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

arkadaşlar yanlış mı biliyorum aralık-ocak gibi başlamıyor mu burslar(1.sınıfım)

evet 1. sınıfların öyle.

var mı beyler bakan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 7 Ekim 2012; 17:46:44 >
  • para ayın 6 sında 23.00 dan sonra otomatık olarak yatar dıye bılıyorum bız hep ole cekıyoruz.
  • Ben bakmadım ama pazar günleri de yatıyor 3 senedir.

Edit.

Yatmış.Yapılan ödemeler.

07/10/2012 260.00 T.C. Ziraat Bankası - ŞİŞLİ Özl. İşl. Mrk. Şubesi İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Öğrenim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnionKnight -- 7 Ekim 2012; 17:52:20 >
  • aha patladım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.