Şimdi Ara

KYK öğrenim kredisi ve burs sonuçları açıklandı mı ? (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
1
Favori
27.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

bendede Kredi No Bulunamadı dıye yazı cıkıyor ÖĞRENCİYE ÖDENEN ÖĞRENİM/BURS KREDİ BİLGİLERİ kısmında?

Aynen bende de öyle oluyor. Yarın alsak şu paraları ya
  • Yarın bankaya giderken herhangi bir belgeye gerek var mı? Bir de bu 4 zayıf getirince krediye dönüşme olayı önceki alınan paralar için geçerli değil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ordan sorgulama yapınca geri ödeme tarihi çıkıyor, oysaki ben burs kazandım anlam veremedim.

Kredi Bitiş Tarihi: 30/06/2013
    Geri Ödeme Başlangıç Tarihi: 01/10/2015

Aynısını başka konuda belirttim saoğlsun arkadaş bilgilendirdi;

Şöyle bir durum var bu işte hani olurda bursumuz krediye dönerse (4 zayıf olayı, yanlış bilgi verme, okuldan atılma vs.) kredimizi ya iptal ettircez yada krediye dönen o tarihten ititbaren parayı ödeyecez.
  • arkadaşlar sitedeki linkte üstteki kısma tc kimlik no yazdıktan sonra yanındaki seçeneklerden tc kimlik no yapın kredi katkı kredi no olarak değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: secretwhite

arkadaşlar sitedeki linkte üstteki kısma tc kimlik no yazdıktan sonra yanındaki seçeneklerden tc kimlik no yapın kredi katkı kredi no olarak değil

yaptım hocam yınede bısı degısmedı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monsteray.

Yarın bankaya giderken herhangi bir belgeye gerek var mı? Bir de bu 4 zayıf getirince krediye dönüşme olayı önceki alınan paralar için geçerli değil değil mi?

değildir inş. yoksa fena
  • Bugun Ankara da ziraat bankasına sorduk arkadaşlarla.Ücretler yatmış hesaplara.İsteyen gidip çekebilir.İsteyen bulunduğu şubeye havale ettirir ama 10 lira kesiyorlar ona göre.
  • arkadaslar ödemeleri başka şehirden çekenler bir sorunla karşılaştı mı? ne istiyorlar çekerken.
  • bende de aynisi yaziyordu, üstüme hesap açılmamış ziraat bankasinda, belge eksik dediler, ek süreyide kaçırdık, ankara'ya göndericem heralde yarin gelsin aricam bakalim.
    quote:

bendede Kredi No Bulunamadı dıye yazı cıkıyor ÖĞRENCİYE ÖDENEN ÖĞRENİM/BURS KREDİ BİLGİLERİ kısmında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stbwnd

bende de aynisi yaziyordu, üstüme hesap açılmamış ziraat bankasinda, belge eksik dediler, ek süreyide kaçırdık, ankara'ya göndericem heralde yarin gelsin aricam bakalim.
    quote:

hocam bende belge eksik değilki anlamadım gıttı burs cıktı ögrenci belgemide noteden verdıklerı senetıde verdım of benımde sakın belge eksık olmasın ıcıme kurt dustu

• Katkı kredisini alcak mıyız 284 tlyi
    Birinci donem zaten odedikk katkıyı

şimdi banka vermedi 2. donem odemiyeceksin dedi

anlamdpım zaten 2. donem icin ayrıca odeme yapmıyacak mı kyk
  • ..................................?
  • bANAda burs çıktı ama yatmamış :S 20 ocakta yatcak dedi bankadaki adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: style_ouf_5

bANAda burs çıktı ama yatmamış :S 20 ocakta yatcak dedi bankadaki adam

enteresan bir durum normal şartlarda burs çıktığında hesaplara ocak ayında yatması gerekiyor. takip için kyk sonuçları]kyk burs sonuçları[/link]

• bence deenteresan bir durum normal şartlarda burs çıktığında hesaplara ocak ayında yatması gerekiyor. takip için kasım ayı zaten bitmek üzere geçen yıllarda da kyk burs sonuçları her zaman aralık ayında açıklandı ve ocak ayı içerisinde burslar hesaplara yatmaya başladı. takip için http://www.aktuelblog.com/2009-2010-yurtkur-kyk-yurt-burs-kredi-basvuru-sonuclari/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xkr27 -- 24 Kasım 2011; 21:59:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acı Biber

Ben 2 yıllık okuyorum.1.sınftayım bana burs çıktı bu burs 2 yıl mı devam etcek?yoksa seneye başvurup yine çıkmasını mı beklicez?
    Bide tam olarak kaç zayıftan krediye dönuyor?Kesin bir bilgi lazım.İlk dönem sonunda mı döner krediye yoksa yıl sonunda yaz okulundan sonra mı?Bilgi verirseniz sevinirim.

2 yıl devam ediyor. kaç zayıfta kesiliyor tam bilmiyorum. şartlarda yazıyor ama bakarsın.

birde ocaktan sonra zam var mı acaba ?
  • Açıklamalara göre yeni yılda zam var.
  • arkadaşlar yurtdışı kyk kredisi-bursu hikayesi ne oldu acaba?bu sene veya önümüzdeki sene böyle bir proje varmı cidden sanki sitedede görmüştüm böyle bir haber ama şimdi bulamıyorum.
  • beyler burs çıktı ben şimdi sırası ile ne yapmam lazım
  • arkadaşlar bana öğrenim kredisi çıktı..Almak istemiyorum..İptal için birşeyler yapmam gerekiyor mu , yoksa bankaya notere falan gitmessem kendiliğinden iptal olur mu
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.