Şimdi Ara

KYK Ocakta yatmama olasılığı var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Okul başlayalı kaç ay oldu bu bursa güvenenler kim bilir ne haldedir şuan?
    Ocak ayında bursun yatmama gibi bir olasılığı var mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ETC Tube -- 21 Aralık 2014; 20:18:58 >

• Hocam bu durum yeni değil,her sene ocak ayında başlar burslar/krediler.Bu sene başvurular geç tamamlandı, bu aksama da onun için sanırım.Bu hafta içinde açıklanır diye tahmin ediyorum.
  • 24-11 kullanıcısına yanıt
    hocam en azından açıklasalardı on gün kadar gecikmiş bu sene. İllaki ocakta yatacak en erken zaten ona bişey diyemiyoruz zaten
  • meleklerinincarlisi kullanıcısına yanıt
    Keşke açıklasalar hocam önceden,ama ocaktan önce illa ki açıklancak gecikme olacağını zannetmiyorum ödemelerde. Ocakta başlar ve eğitiminiz bitene kadar yaz tatilleri dahil yatar.Her sene 10-20 tl arası zam gelir.Bu sene 300dü önümüzdeki yıl 310 olur sanırım.
  • 24-11 kullanıcısına yanıt
    Hocam şey ya bu yeni sistemden dolayı oldu galiba gecikme. biraz da paralelcileri eleme süreci bence. maltepede hazırlandım bize de bişey olmasa bari
  • 320 lira alıyor arkadaşım şuan inş yatarda rahatlarız
  • meleklerinincarlisi kullanıcısına yanıt
    Olabilir hocam,gerçekten her şey olabilir.Adam kayırıyo olabilirler,paralel dedikleri insanları eliyo olabilirler.Umarım gönlünüzce olur,sorun çıkmaz size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ETC Tube kullanıcısına yanıt
    Ben yüksek lisans için bekliyorum hocam,yurt dışında okuduğum için miktarlar farklı her ülkeye göre.Yalnız ben son bursumu 300tl aldım bu sene ve zamlar yeni yılda geliyordu hep.320 tl KYK'dan m alıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24-11

Ben yüksek lisans için bekliyorum hocam,yurt dışında okuduğum için miktarlar farklı her ülkeye göre.Yalnız ben son bursumu 300tl aldım bu sene ve zamlar yeni yılda geliyordu hep.320 tl KYK'dan m alıyor?

Evet hocam üniversiteye tekrar başladı yeniden ygs girerek önceki kyk devam ediyormuş
  • quote:

Olabilir hocam,gerçekten her şey olabilir.Adam kayırıyo olabilirler,paralel dedikleri insanları eliyo olabilirler.Umarım gönlünüzce olur,sorun çıkmaz size.

sağolun hocam aynı şekilde inşallah sizin de gönlünüze göre olur
    aynen hocam
    Hocam benim bildiğim kadarıyla LYS/YGS ile üniversite değişimi olursa kredi/burs kesiliyor. Arkadaşınızın kredisi kesilebilir.
  • quote:

Hocam benim bildiğim kadarıyla LYS/YGS ile üniversite değişimi olursa kredi/burs kesiliyor. Arkadaşınızın kredisi kesilebilir.

Bilmiyorum hocam ya maddi durumu iyi onun sorun olmaz kesilse de ocak 7sinde 300-320 lira alsakta rahatlasak diye bakıyorum bende.
  • quote:

Hayir kesilmiyor. Kastamonu Üniversitesinde okuyan arkadasim Gazi'ye gecti ygs lysye girerek bursu kesilmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parelelciler ne ya?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.