Bildirim
KYK Ocakta yatmama olasılığı var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam bu durum yeni değil,her sene ocak ayında başlar burslar/krediler.Bu sene başvurular geç tamamlandı, bu aksama da onun için sanırım.Bu hafta içinde açıklanır diye tahmin ediyorum. -
hocam en azından açıklasalardı on gün kadar gecikmiş bu sene. İllaki ocakta yatacak en erken zaten ona bişey diyemiyoruz zaten -
Keşke açıklasalar hocam önceden,ama ocaktan önce illa ki açıklancak gecikme olacağını zannetmiyorum ödemelerde. Ocakta başlar ve eğitiminiz bitene kadar yaz tatilleri dahil yatar.Her sene 10-20 tl arası zam gelir.Bu sene 300dü önümüzdeki yıl 310 olur sanırım. -
Hocam şey ya bu yeni sistemden dolayı oldu galiba gecikme. biraz da paralelcileri eleme süreci bence. maltepede hazırlandım bize de bişey olmasa bari -
320 lira alıyor arkadaşım şuan inş yatarda rahatlarız -
Olabilir hocam,gerçekten her şey olabilir.Adam kayırıyo olabilirler,paralel dedikleri insanları eliyo olabilirler.Umarım gönlünüzce olur,sorun çıkmaz size. -
Ben yüksek lisans için bekliyorum hocam,yurt dışında okuduğum için miktarlar farklı her ülkeye göre.Yalnız ben son bursumu 300tl aldım bu sene ve zamlar yeni yılda geliyordu hep.320 tl KYK'dan m alıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: 24-11
Ben yüksek lisans için bekliyorum hocam,yurt dışında okuduğum için miktarlar farklı her ülkeye göre.Yalnız ben son bursumu 300tl aldım bu sene ve zamlar yeni yılda geliyordu hep.320 tl KYK'dan m alıyor?
Evet hocam üniversiteye tekrar başladı yeniden ygs girerek önceki kyk devam ediyormuş -
quote:
Olabilir hocam,gerçekten her şey olabilir.Adam kayırıyo olabilirler,paralel dedikleri insanları eliyo olabilirler.Umarım gönlünüzce olur,sorun çıkmaz size.
sağolun hocam aynı şekilde inşallah sizin de gönlünüze göre olur -
aynen hocam -
Hocam benim bildiğim kadarıyla LYS/YGS ile üniversite değişimi olursa kredi/burs kesiliyor. Arkadaşınızın kredisi kesilebilir. -
quote:
Hocam benim bildiğim kadarıyla LYS/YGS ile üniversite değişimi olursa kredi/burs kesiliyor. Arkadaşınızın kredisi kesilebilir.
Bilmiyorum hocam ya maddi durumu iyi onun sorun olmaz kesilse de ocak 7sinde 300-320 lira alsakta rahatlasak diye bakıyorum bende. -
quote:
Hocam benim bildiğim kadarıyla LYS/YGS ile üniversite değişimi olursa kredi/burs kesiliyor. Arkadaşınızın kredisi kesilebilir.
Hayir kesilmiyor. Kastamonu Üniversitesinde okuyan arkadasim Gazi'ye gecti ygs lysye girerek bursu kesilmedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
parelelciler ne ya?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X