Şimdi Ara

Kyk krediyi kaç ay veriyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler yazabilir mi ? kyk myo lar için ve fakülteler için krediyi kaç ay boyunca veriyor ? kendi sayfalarında kaç ay vereceklerini yazmamışlar.

• Mezun olacağın yılın Eylül ayına kadar alıyorsun. Eğer Eylül'den önce okulla ilişiğini kesersen kredi de kesiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mudeb

Mezun olacağın yılın Eylül ayına kadar alıyorsun. Eğer Eylül'den önce okulla ilişiğini kesersen kredi de kesiliyor.

Teşekkürler. bu durumda şöyle oluyor. 2013 ocak 2015 eylüle kadar (eylül dahil) 21 ayda alacağımız miktar 300 lira dan 6300 lira ediyor. ödenecek tahmini rakam 5580 :) sevindirici. ama rakam tahmini diyor taahhütnamede :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

quote:

Mezun olacağın yılın Eylül ayına kadar alıyorsun. Eğer Eylül'den önce okulla ilişiğini kesersen kredi de kesiliyor.

Teşekkürler. bu durumda şöyle oluyor. 2013 ocak 2015 eylüle kadar (eylül dahil) 21 ayda alacağımız miktar 300 lira dan 6300 lira ediyor. ödenecek tahmini rakam 5580 :) sevindirici. ama rakam tahmini diyor taahhütnamede :D

Haziran-temmuzda mezun olunmuyor mu niye bu adamlar bu adamlar 3 ay daha odesinki. Büyük ihtimalle 12+6 olur oda 5400 filan eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

quote:

Orijinalden alıntı: furkan713

quote:

Haziran-temmuzda mezun olunmuyor mu niye bu adamlar bu adamlar 3 ay daha odesinki. Büyük ihtimalle 12+6 olur oda 5400 filan eder

Eylüle kadar alıyorsak durum bu ama daha önce almadığım için ne zamana kadar alınıyor bende bilmiyorum

• 12
  • furkan713 kullanıcısına yanıt
    Bilen bilmeyen herkes sallıyo ben lisans bitirdim eylüle kadar aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk başta 3 aylık vermiyorlar ya o yüzden eylüle kadar alıyorsunuz,eskiden toplu ödeme vardı o kalkınca eylüle kadar veriyorlar

okula başlayınca ekim,kasım,aralık parasını almıyorsunuz o yüzden mezun olunca eylüle kadar alıyorsunuz
  • myo okuyanlara 23 ay diye biliyorum
  • avantilazio en güzel açıklamayı yapmış işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.