Şimdi Ara

KYK kredisi az gözüküyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar 2.sınıfa geçen bir arkadaşım 16900 tl kredi alacak gözüküyor. Ben daha hazırlık sınıfındayım 22.560 tl gösteriyor. Hesaplamamıza göre ona her ay 470 lira yatırılacak bana 375 tl. Buradaki farkı oluşturan sebep nedir? 4.sınıfta kredi almayacak mıyım? Eğer 4 seneden hesaplarsak bu sefer bende 470 alıyor gözüküyorum. Daha önce balına gelen var mı?

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şey bende de var. İlk başvuruyu yaparken hazırlık okuyor mu kısmı evet olarak görünüyordu biraz önce KYK'nın sitesinden kontrol ettim kredi bitiş tarihi 2021 Haziran'ı olarak görülüyor yani 4 sene oluyor. Genel bir sorun mu var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrof

Aynı şey bende de var. İlk başvuruyu yaparken hazırlık okuyor mu kısmı evet olarak görünüyordu biraz önce KYK'nın sitesinden kontrol ettim kredi bitiş tarihi 2021 Haziran'ı olarak görülüyor yani 4 sene oluyor. Genel bir sorun mu var acaba?

hocam arkadasim 3.sinif banada oyle oldu dilekce yazdim duzelttiler diyor. galiba tek cozum dilekce genel bir sıkıntı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın unutmazsam eğer arayayım telefonla halledemezsek dilekçe yazalım.
  • Biraz önce aradım hazırlık okuduğuma dair ıslak imzalı belgeyle birlikte dilekçe yazacakmışız.
  • quote:

Biraz önce aradım hazırlık okuduğuma dair ıslak imzalı belgeyle birlikte dilekçe yazacakmışız.

sagolun hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Biraz önce aradım hazırlık okuduğuma dair ıslak imzalı belgeyle birlikte dilekçe yazacakmışız.

Hocam dilekçe yazdiysaniz bana bi örneğini atarmisiniz yada nasil yazılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: xasger

quote:

Hocam dilekçe yazdiysaniz bana bi örneğini atarmisiniz yada nasil yazılıyor

Yok hocam yazmadım dilekçenin yanında hazırlık okuduğum dair belge de istediler ben de okuldan almak için gitmiştim ama öğrenci işlerindeki adam düzeltileceğini söyledi ondan sonra herhangi bir şey yapmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.