Şimdi Ara

KYK KREDİ SORUNUM VAR YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÖĞRENİM GÖRMEKTE OLDUĞUNUZ ÖĞRETİM KURUMUNUZDAN ÖĞRENCİLİĞİNİZ TEYİT EDİLEMEMİŞTİR. YAPACAĞINIZ TAAHHÜTNAMENİN İŞLEME ALINABİLMESİ İÇİN ÖĞRENCİ BELGENİZİ KURUMUMUZA ULAŞTIRMANIZ GEREKMEKTEDİR

Arkadaşlar aranızda bu yazıyı alan başkasıda varmı ben nereye ulaştırıcam öğrenci belgemi hiç bir bilgi verilmemiş

• LuxResset kullanıcısına yanıt
    aynı şey bende de yazıyor. ne hikmetse işlerine gelmediğinde teyit edemiyolar. ama bi borç ilişkisi doğsa doğmamış çocuklarının adresine kadar teyit ederler :)

sanırım şu adrese göndermemiz gerekli. eğer istersen fax yoluyla da halledebilirsin diye düşünüyorum.

ADRES : SÖĞÜTÖZÜ MAH. 2176 SOK. NO:25 ÇANKAYA/ANKARA
    FAX : 0 312 551 65 73

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruel35 -- 31 Aralık 2014; 20:34:28 >
  • Yukari ayni sorunu yasadim ne yapicaz biz yaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruel35

aynı şey bende de yazıyor. ne hikmetse işlerine gelmediğinde teyit edemiyolar. ama bi borç ilişkisi doğsa doğmamış çocuklarının adresine kadar teyit ederler :)

sanırım şu adrese göndermemiz gerekli. eğer istersen fax yoluyla da halledebilirsin diye düşünüyorum.

ADRES : SÖĞÜTÖZÜ MAH. 2176 SOK. NO:25 ÇANKAYA/ANKARA
    FAX : 0 312 551 65 73

Aynen katılıyorum harcı eksik yatır 7 ceddini bulurlar işlerine geldimi teyit edemezler yapılcak en iyi iş öğrenci belgesi çıkarıp faxlamak

• cruel35 kullanıcısına yanıt
    Adres şehirden şehire degisirmi bilmem benim okul istanbul da pztsi arayıp sormak lazım

• sadece öğrenci belgesi mi ulaştırılacak bir dilekçe de yazmak gerekiyomuş galiba
  • Hocam ne yapacğaız tam anlamıyla söyler misiniz aşama aşama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deli Hamsi

Hocam ne yapacğaız tam anlamıyla söyler misiniz aşama aşama

+1

• ben internette bununla ilgili bir dilekçe örneği gördüm biraz değiştirerek tekrar yazdım
    pazartesiye kadar her yer tatil olduğu için gönderemeyiz de bu ayın parasını alamayacaz

KYK KREDİ SORUNUM VAR YARDIM LUTFEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stroma44 -- 1 Ocak 2015; 11:39:12 >
  • Bende de aynı şey yazıyor. Ne zamana kadar yollamamız gerek öğrenci belgesini?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.