Şimdi Ara

KYK interneti neye yarıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yerleştim kyk 'ya. Yavaş olacağını tahmin ediyordum fakat bu nedir ? YouTube 240p video anca izleniyor. Onu geçtim herhangi bir şey indirmeye calistigimda hız yavaşça sıfıra doğru azalıyor. 200/300 kb/s ile başlayıp 2 kb/s'ye iniyor birkaç saniye içinde. Haftasonuna denk geldiğim için böyledir umarım. Tamam eyvallah sıcak yer, yemekler vs güzel ucuz da 2018 yılında böyle bir internet sunmak garip bir şey. Çözüm yolu falan bilen KYK fedaileri varsa dinlerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kyk geçince insan yemekle yetinmeyi biliyor. Çare yok tek hızlı şey youtube.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Flopyy F kullanıcısına yanıt
    YouTube bile hızlı sayılmaz. Ve hesap ile giriş yapıldığı için telefon ve laptopta aynı anda wifi ile baglanamiyoruz bile..

• Kyk yurdunun sevdiğim tek yanı yemekleri kötü olmuyor (en azından benim kaldığım yerde), kışın petekler sonuna kadar yanıyor, ve 7/24 sıcak su. Birde şu internet işine el atsalar tadından yenmez cidden.

• Idm falan ne kadar hızlı oluyor? İdmye izin var mı birde

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Idm çok şaşırttı beni. YouTube üzerinden video indirirken 400kb/s gördüm. Farklı siteden film indirmeyi denediğimde 150ye zor çıktı hız. Google drive'dan dosya indirmeyi denediğimde 1,5 MB/s'ye kadar çıktı. Şuan garipsedim. Farklı sitelerde kasıtlı yavaşlatma var sanırım. Online oyun oynanmıyor gibi ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.