Sonuç belgesinde İstanbul'dan almam gerektiği yazıyor ancak ben başka bir ildeyim ve yakında da yurtdışına çıkacağım. Başka bir ildeki ziraat bankasından ilk bursu alıp daha sonra kullanacağım kart ile ilgili işlemleri yapabilir miyim? Ek olarak kartı adrese istiyoruz değil mi çünkü şahsen alamayacağım?
Hangi şubede gözüküyorsa oraya gidip kartını alman gerekiyor Saçmalık diz boyu Kredi kartını adrese gönderirken banka kartını göndermiyorlar gidip şubeden almak gerekiyor Başka şubeden çekersen 10Tl kesinti oluyor her seferinde Benim bildiğim bu. Bu sene almaya başladım 1 kere aldım yani benim bildiklerim bunlar
beyler kartlar şubeye bursla beraber teslim edilmiş mi oluyor? yoksa bursumuzu alırken gerekli evrağı doldurduktan sonra mı başvuru işlemi gerçekleştirilecek ?
quote:
Orijinalden alıntı: d34thbl0w
Hangi şubede gözüküyorsa oraya gidip kartını alman gerekiyor Saçmalık diz boyu Kredi kartını adrese gönderirken banka kartını göndermiyorlar gidip şubeden almak gerekiyor Başka şubeden çekersen 10Tl kesinti oluyor her seferinde Benim bildiğim bu. Bu sene almaya başladım 1 kere aldım yani benim bildiklerim bunlar