öncellikle konuyu anlatayım 2 sene önce geri ödemelikredi almaya başladım ve bu sene dokuzuncu ayda bitti şimdi 4 yıllık bir okulda okuyorum yine geri ödemeli bursa ve katkı kredisine başvurdum kyk'nın sitesinde daha önce kredi almış ve katkı kredisi alan ögrencilere kredi ve katkı çıkmaz gibi birşey yazıyor ama katkı kredim çıktı acaba geri ödemeli kredimde çıkar mı
Önceki krediyi aldığında 2 yıllıkta mı okuyordun? Mantıken katkı kredisi çıktıysa öğrenimin de çıkması lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
Önceki krediyi aldığında 2 yıllıkta mı okuyordun? Mantıken katkı kredisi çıktıysa öğrenimin de çıkması lazım.
evet 2 yıllıkta okurken hem geri ödemeli hem katkı kredisi aldım şimdi yine başvurdum ikisinede
Kyk'nın sitesinde şöyle bir ibare var
quote:
Öğrenim Kredisinden Yararlanamayacak olan öğrenciler
Bir yükseköğretim kurumundan mezun olan öğrenciler,(dikey geçiş ve master-doktora hariç)
yani dgs ile geçtiysen senin için bir sorun olmuyor anladığım kadarıyla..
quote:
Orijinalden alıntı: hcno
Kyk'nın sitesinde şöyle bir ibare var
quote:
Öğrenim Kredisinden Yararlanamayacak olan öğrenciler
Bir yükseköğretim kurumundan mezun olan öğrenciler,(dikey geçiş ve master-doktora hariç)
yani dgs ile geçtiysen senin için bir sorun olmuyor anladığım kadarıyla..
hayır dgs ile geçmedim lys ile yerleşdim
Dostum valla ben de tam detayını bilmiyorum, sen istersen net bilgi için pzt kyk'yı bir ara sor..
Bir daha katkı kredisine ne zaman başvurabiliriz ben zamanında başvurmadım bir daha seneyi mi bekleyeceğim :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme