Şimdi Ara

KYK'da yazın kalmak.Bütünlemeler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Çanakkale KYK'da kalıyorum.Ve bütünleme sınavları için Çanakkale'ye gidicem tek dersten kalmışım ve sınavda pazartesi günü.
    Şimdi sormak istediğim şu gidip KYK'da kalabilirmiyim ?
    Sınavdan sonrada Tekirdağ - Çorlu'ya gidicem orada ki KYK'da kalma şansım nedir ?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Ugly

Merhaba.

Ben Çanakkale KYK'da kalıyorum.Ve bütünleme sınavları için Çanakkale'ye gidicem tek dersten kalmışım ve sınavda pazartesi günü.
    Sınavdan sonrada Tekirdağ - Çorlu'ya gidicem orada ki KYK'da kalma şansım nedir ?

Teşekkürler.

Hocam Çanakkale'deki kyk yurdunda kalabilirsin bütünleme için geldiğini söylersin herhangi bir sorun olmaz . Çorlu'daki yurda giderken,yurt ücretini yatırırken verilen makbuzu götürmeyi unutma ( hangi ay gideceksen o ayın makbuzunu götürmelisin ) . Misafir öğrenci olarak kalmak istediğini söylersin ordada rahatlıkla kalabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 12 Haziran 2013; 18:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

quote:

Merhaba.

Teşekkürler.

Hocam Çanakkale'deki kyk yurdunda kalabilirsin bütünleme için geldiğini söylersin herhangi bir sorun olmaz . Çorlu'daki yurda giderken,yurt ücretini yatırırken verilen makbuzu götürmeyi unutma ( hangi ay gideceksen o ayın makbuzunu götürmelisin ) . Misafir öğrenci olarak kalmak istediğini söylersin ordada rahatlıkla kalabilirsin.

Çok sağol hocam.İçim rahatladı valla. :)

İyi günler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

quote:

Merhaba.

Teşekkürler.

Çok sağol hocam.İçim rahatladı valla. :)

İyi günler.

Rica ederim

Sizede iyi günler ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba ben kyk'dan karşılıksız başbakanlık bursu alıyorum.4 tane alttan ders alınca kesiliyormuş.Peki seçmeli derslerden de kalırsak alttan ders bırakmış gibi gözüküyor mu?
  • Kyk yurt kartını da götürmen lazım diye biliyorum.
  • O zaten hep yanımda hocam.Sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK'da kalmayın.
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çorludaki en iyi yurt EFE KONAKLAMA EVI kız ve erkek öğrenci için ilk Apart uygun Fiat kaliteli hizmet Şiddetle tavsiye ediyorummmmmm. EFE KONAKLAMA EVI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melek vural

Çorludaki en iyi yurt EFE KONAKLAMA EVI kız ve erkek öğrenci için ilk Apart uygun Fiat kaliteli hizmet Şiddetle tavsiye ediyorummmmmm. EFE KONAKLAMA EVI GÖRMEDEN KARAR VERMEYİN

kendi yerini şiddetle tavsiye eden masum Melek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cecelimm

Merhaba ben kyk'dan karşılıksız başbakanlık bursu alıyorum.4 tane alttan ders alınca kesiliyormuş.Peki seçmeli derslerden de kalırsak alttan ders bırakmış gibi gözüküyor mu?

4 tane mi biz de 2 tane kalinca kesiyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.