Şimdi Ara

kyk’da yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en büyük çekincelerimden biri kyk’da kalmak

bi de benim yaş grubum genelde temizliğine de dikkat etmiyor.leş gibi insanlara denk gelirsem naparım bilmiyorum

2 kişilik yurt çıkma olasılığı nedir?

neye göre belirliyorlar merak ediyorum

bir de her yurt odasında banyo,tuvalet oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her yurt odasında tuvalet,banyo olmuyor eğer olursa şanslısın. yurtlarda zemin temizliği hariç diğer temizlik işleri de odadakilere ait yani odada tuvalet,banyo varsa temizliğini sen yapıyorsun. kazandığın üniversite hangi ildeyse ya da kaldığın yurda göre odadaki kişi sayısı değişebilir ama son dönemde kişi sayısı ülke genelinde arttı yani özel yurt tarzı ya da üniversitenin kendi yurdununda kalmıyorsan 2 kişilik oda mümkün değil gibi. fazla sorun yaşayacaksan ve parayı da sıkıntı etmeyeceksen özel yurtta kalırsın, derece yapınca özel okul yazınca yurdunda da para ödemeden kalınabiliyor diye biliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 kişilik KYK odasi denk gelme olasılığını düşünürsek uzayin derinliklerinde falandir anca. 6 kişilik gelmezse yine iyi. 4 kişiliğe razı olmaya bak. Benim bir arkadaşım, oda arkadaşını banyo yapmadığı için kovmustu ve baska odaya yollamıştı. Demek ki böyle bir hakkımız olabiliyor (?)

Banyo tuvalet her odada olmaz, bazi yurtlarda her odada olur bazı yurtlarda ise kat ile ortak olur.

Bir de ilk başta korkuyorsun ama girince alışıyorsun merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 19 Mayıs 2023; 17:43:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • abi ben hayatta kalamam o zaman kyk’da falan.ben temizliğe ortalamadan fazla dikkat ediyorum
    6 kişilik nedir hapishanede falan mı kalıyoruz?

istanbul avrupa yakasında özel yurt fiyatları hakkında bilgisi olan var mı acaba?
    2-3 kişilik falan

• oguz uygun kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü düşünmeyin mesela benim odadaki arkadaşlar baya temiz titiz insanlar. 1 tanesi zaten namaz kıldığı için cok dikkat ediyor temizlige. Diğer arkadaş zaten yurda sadece yatmaya geliyor. Bir diğeri de genelde memlekete gittiği için oda tertemiz kalıyor. Direkt kötüye yormayın. Maddi durumu zorlamamak icin ilk başta KYK gidip hiç yapamazsınız yurt değiştirmek daha iyi olabilir (özelde kontenjan biter mi bilmiyorum ama). Ki oda değiştirme imkanınız da var ben mesela 3 4 defa oda değiştirdim ilk hafta ve en iyisini buldum diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tus2028HedefKBB -- 19 Mayıs 2023; 18:9:50 >
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

hocam 4 kişilik çıkar ve odada da banyo,tuvalet olursa dediğin gibi denemek en doğrusu fakat banyo ortak ise bulaşmadan direkt özel yurt ararım

Hocam 4 kişilik KYK iyi bile maalesef. Yani 2 3 kişilik bekleme çünkü ben hic duymadım yani binde 1 ihtimal falan denk gelir belki ama sanmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KYK'da kalmayın.
    7 ay önce açıldı
    KYK da kalanlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tus2028HedefKBB kullanıcısına yanıt

belki derece yapanlara çıkıyordur kanka

bayağı kişiyi eleyecek bir yöntemleri vardır yani

Sıralamaya ne kadar bakılıyor bilmiyorum bana kykda 6 kişilik yer çıkmıştı (her ne kadar yurt kalite olarak beğenilse de 6 kişi çoktu)

Ama sonradan üninin kendi yurdu çıktı şükür

Tmde 6k yaptım 3 kişilik çıktı sıralamaya bakılmıyor bence

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt

sen niye yeniden hazırlanıyorsun kanka

• Kyk da yaşamaya çalışmak*

İsteidğim okul gelmedi ailem zorla üni yazdırdı şimdi kırık obpyle sürünüyom

• BURİ YOYKA kullanıcısına yanıt

hangi üni-bölüm kanka 6kya ne yazdın merak ettim

Marmara ybs

• kyk tımarhanedir alternatif arayınız

istanbul avrupa yakasi yurt fiyatlari olum gibi bir sey. ev tutmak daha mantikliya geliyor.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

2 veya 3 kişilik yurtlar ne kadar ortalama

valla bilmiyorum benim okul anadoluda ve okulun kendi yurdunda kaliyorum (vakif) 2 kisilik 40k civari sanirim. avrupada da bunun x2si olabilir. avrupa yakasi yazdigim yil sabiha hanim yurtlari vardi uygun ve guzel gozukuyordu oraya bak.

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

hicbir yer fiyat yazmaz bu arada vakif unilerinin kendi yurtlari disinda. yurtlara whatsapptan yazman ya da arama yapman gerekiyor .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.