Şimdi Ara

KYK Bursu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu burs neye göre veriliyor ? Kredi alıyorum. Kredi ve Bursun aynı miktarda olması mantıksız değil mi ? sıralaması benden kat kat kötü olan maddi durumuda hemen hemen benle aynı olan birisi hatta arsaları felanda var burs alıyor ben alamıyorum. Devlet resmen bana 2.sınıf öğrenciymişim gibi davranıyor. Madem birisi burs alacak belli kriterler olmalı benden iyi birinin burs alması neysede ne sıralaması iyi ne de maddi durumu zayıf. Biri izah etsin sabah sabah sinirlerim bozuldu.

• Kredi alan burs alamıyor galiba?

Kız arkadaşımın durumları iyi sayılmaz sıralaması da 13 bindi ama burs alamadı zaten açıklamada da krediye başvurduğu için alamıyor yazıyordu galiba. Seninki de o yüzden olabilir. Onun dışında bu işler için genellikle ensesi kalın tanıdık gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson

Kredi alan burs alamıyor galiba?

Kız arkadaşımın durumları iyi sayılmaz sıralaması da 13 bindi ama burs alamadı zaten açıklamada da krediye başvurduğu için alamıyor yazıyordu galiba. Seninki de o yüzden olabilir. Onun dışında bu işler için genellikle ensesi kalın tanıdık gerekiyor.

Sıralamam 17 bindi. Burs alan çocuk hem katkı hem kredi hem de bursu işaretlemiş. Onun sıralamasıda 29bin küsürdü. Hayır , torpil felanda yaptıracak bir tip değil tanıyorum çocuğu Ege'nin bir köyünden gelme. Sorun bir tek o değil , bunun gibi sınıfın yarısı burs aldı yarısı kredi en azından bir kriter felan olması lazım devlet kafasına göre burs mu dağıtıyor yoksa ?
  • Ben daha üniversiteli değilim o konuda pek bi fikrim yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent Burs
    2 hafta önce açıldı
    Pybs bursu alanlara kyk bursu
    5 yıl önce açıldı
    kyk yurt
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.