Şimdi Ara

KYK BAŞVURU TÜM SORU VE SORUNLAR(ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.985
Cevap
5
Favori
220.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desperado_romeo

arkadaşlar şimdi biz burs vs hepsine başvuruyoruzya yurtkurdan eger geri ödemesiz burs çıkarsA bu BAŞBAKANLIK BURSUMU oluyor? yoksa Başbakanlık bursuna ayrıyetten mi başvurcaz?

bu başuvrduğun başbakanlık zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stroma

devlet yurdunu kazanıpda gitmezsek bir sorun olurmu ?(burs kesilme gibi )

Yurt hakkın o sene kaybolur sadece. Ben de yurda yerleşip daha sonradan çıkış yapcam kısmetse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cidik

quote:

Orijinalden alıntı: desperado_romeo

arkadaşlar şimdi biz burs vs hepsine başvuruyoruzya yurtkurdan eger geri ödemesiz burs çıkarsA bu BAŞBAKANLIK BURSUMU oluyor? yoksa Başbakanlık bursuna ayrıyetten mi başvurcaz?

bu başuvrduğun başbakanlık zaten

Sagol kardeşim ohh bee
  • dewlet yurtlarının olumlu we olumsuz yönleri nelerdiir, ayrıca dewlette internet yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XMERTCANAVAR2X

abant üni. çıkmasının nedeni alfabetik sıraya göre ilk o gelmesi. tablo 4te bakarsanız ilk o var . bnm de sorunum annemin mesleğiyle babamn maaşı kısmı. babmın maaşına 0 yazamıyorum aile reisinin maaşı 0 olmaz diyor ne alakysa alala. annemde finansbankta bankacı onun için neyi tıklıcam ona bi yardım . son olarakta hep böle şeler bni bulur kapı numaralarımız deişio ne gerizekalıca tam sırası. şuan fatural 193 noya geliyor ancak bu deişçek 115 olcak yılbasından sonra sanırsam.kapı noya neyi yazcam şimdi hay bn böyle işin

evet bende de oldu o sorun ama 1-kaç kere deneyince kabul etti

• KYK da okul bilgileri gözükmeden tüm formu doldurup kaydete basıyorum her seferinde sayfa görüntülenemiyor ya da 404 falan diyor. Bir türlü başarıyla gerçekleşti falan yazmadı. sayfa bulunamadıktan sonra sayfayı yenile yapıyorum. bütün bilgiler boş bir şekilde boş bir sayfa açılıyor.
  • Ben sadece başbakanlık bursuna başvurmak istiyorum kredi ya da geri ödemeli olanlara başvurmak istemiyorum ama sitede sadece bursu seçemiyoruz onu nasıl yapcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJ Kürşat

beyler bilenlere bir sorum var: konya selçuk iletişim - radyo sinema ve tvyi kazandım.. kampüsün içinde tek erkek yurdu varmış sanırım.. diğerleri kampüs dışında ve merkezdeymiş galiba.. şimdi başvururken yurt istiyorum bölümünden hangisini seçmeliyimki kampüsteki yurt gelsin bana ?
    1. Sadece genel yurtlara
    2. Öncelikle genel yurtlara
    4. Sadece yüksek ücretli yurtlara
    4. Öncelikle yüksek ücretli yurtlara

bu genel yurtlar noluyor, yüksek ücretli yurtlar noluyor peki ?

benim genel yurt çıkmaz diye düşünüyorum bu yüzden öncelikle yüksek ücretli yurt maddesini işaretleyeceğim o da çıkmazsa genel yurt çıkma olasılığı 0 a mı iner ???

• quote:

Orijinalden alıntı: pisikopat5061

Ben sadece başbakanlık bursuna başvurmak istiyorum kredi ya da geri ödemeli olanlara başvurmak istemiyorum ama sitede sadece bursu seçemiyoruz onu nasıl yapcaz

Şehit gazi çocuğuysan burs alma ihtimalin yüksek. Öncelik var çünkü yoksa alamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 16 Ağustos 2009; 15:58:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Ben sadece başbakanlık bursuna başvurmak istiyorum kredi ya da geri ödemeli olanlara başvurmak istemiyorum ama sitede sadece bursu seçemiyoruz onu nasıl yapcaz

Şehit gazi çocuğuysan burs alma ihtimalin yüksek. Öncelik var çünkü yoksa alamazsın.

iyide şehit gazi çocuğundan başkasına vermiyorlar mı?alan tanıdığım var öyle yani sanırım gelir durumuna göre çıkabiliyo diye biliyorum..
  • quote:

quote:

quote:

iyide şehit gazi çocuğundan başkasına vermiyorlar mı?alan tanıdığım var öyle yani sanırım gelir durumuna göre çıkabiliyo diye biliyorum..

Alanlar var ama öncelik onların. Gelir durumuna göre -ki gelir durumunu belgelemeni istiyorlar- alabiliyorsun.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alanlar var ama öncelik onların. Gelir durumuna göre -ki gelir durumunu belgelemeni istiyorlar- alabiliyorsun.

tamam da nasıl sadece ona başvurcaz

• Sadece ona başvuru yok işte. Şans tesadüf olur ancak.
  • iyi ama mesela ben geri ödemeli olanı almak istemiyorum
    saçmalığa bak ya
  • Okul bilgileri görünmüyor. Elle de girilmiyor.
  • quote:

iyi ama mesela ben geri ödemeli olanı almak istemiyorum
    saçmalığa bak ya

Burs veya öğrenim kredisi almak istiyorum seçeneğini işaretle, eğer kredi gelirse iptal ettirirsin ;)

Bu arada bir sorum olacak. Benim annem ev hanımı, meslekler kısmından diğer meslekleri seçiyorum. Orada ev hanımı bölümü var fakat "Sosyal Güvenlik Kurumlarına kayıtlı olmayan" şeklinde belirtiliyor. Fakat biz SGK'ya bağlıyız. Nasıl yapacağım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 16 Ağustos 2009; 18:47:15 >

• Merhaba arkadaşlar ben kredi numaramı bir türlü öğrenemedim. Gerçi kyk çalışmıyor ama yine de lazım. Ad soyad baba adı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapacam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MC GRADY

Merhaba arkadaşlar ben kredi numaramı bir türlü öğrenemedim. Gerçi kyk çalışmıyor ama yine de lazım. Ad soyad baba adı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapacam?

Eğer üniversiteye yeni girecek olan biriysen yanlış yere tıklamışsın hocam.www.kyk.gov.tr adresinde alttaki seçeneğe tıklayacaksın. Üstteki seni ilgilendirmiyor

Not: Ben de yapmıştım bu hatayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Merhaba arkadaşlar ben kredi numaramı bir türlü öğrenemedim. Gerçi kyk çalışmıyor ama yine de lazım. Ad soyad baba adı yazıyorum ama çıkmıyor ne yapacam?

Eğer üniversiteye yeni girecek olan biriysen yanlış yere tıklamışsın hocam.www.kyk.gov.tr adresinde alttaki seçeneğe tıklayacaksın. Üstteki seni ilgilendirmiyor

Saol hocam. Saatlerdir üste tıklıyorum alt tarafı hiç okumadım bile

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erchamion

quote:

Saol hocam. Saatlerdir üste tıklıyorum alt tarafı hiç okumadım bile

şu benim soruya da bakın ya bu arada

Bu arada bir sorum olacak. Benim annem ev hanımı, meslekler kısmından diğer meslekleri seçiyorum. Orada ev hanımı bölümü var fakat "Sosyal Güvenlik Kurumlarına kayıtlı olmayan" şeklinde belirtiliyor. Fakat biz SGK'ya bağlıyız. Nasıl yapacağım?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.