Şimdi Ara

KVK ve Genpa arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
25.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar KVK ve Genpa arasında ne fark var ve hangisi daha iyi ? Bu konu hakkında bir bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum :)

• hiçbişi? 2 si ayrı şirket, ama garanti kapsamındaki tüm telefonlara ortak olarak bakmak zorundalar?
    şirket adları farklı, kurucuları farklı vs! ama genelde ortak bile çalıştıkları oluyor parça alışverişleri falan!!

saygılar ( hangisi iyi dersen kvk tabiki )
  • fiyat farkları varmı
  • var ama çok cuzzi miktiralarda
  • aralarında rekabet az olunca,dogal olarak fiyat farkı da az oluyor,saygılar.!
  • Selam arkadaşlar ben yarın Nokia 6230 almayı düşünüyorum sıfır KVK 660 milyona ama Genpa da olabilir onun için sordum Genpa olsa bir fark eder mi ?
  • farketmez, alabilirsin tabiki de.. saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zeytinburnu veya Bakırköy civarlarında güvenilir bir cep telefonu satıcısı tavsiye edermisiniz ?
  • güvenilir bir cep telefonu satıcısı demişsin? neden tavsiye etmeyelim ki ?
    ayrıca kvk- genpa- tcell- telsim-aria yada aycell markası altında çalışan bütün telefonculara güvenebilirsin!
  • KVK bayilerinden aldiginiz urunlerin garantisini KVK dan kontrol ettirin rekabet icinde olduklari icin ve KVK nin bayi kontrolu olmadigi icin KVK bayisinden temiz paketlenmis spot bir urun alabilirsiniz dikkatli olun Nokia Ltd Sti gecen sene den beri Nokia Telefonlarinin icine kendi helegramini koyan KVK dava etti .
  • hic bi fark yoooq hocam dedigim gibi teknik serviste ayni.. ben tel.i goturunce servise gordumki ikiside ayni yerde toplaniyo ve bakiliyo... icin rahat olsun
  • Rakip Şirketler
  • Selam arkadaşlar ben telefonu spot almaya karar verdim 635 milyona buldum acaba spot alsam bir sıkıntı yaşarmıyım ?
  • Aralarında tek bir fark var. Birisinin sahibi yolsuzluğuyla ünlü; diğeri eğitime-bilime verdiği destekle ünlü. Spot kumar gibi, akıllı oynarsan kazanırsın. Akıllı olmassan derdini kimseye anlatamassın
  • quote:

Orjinalden alıntı: cannpolat

Aralarında tek bir fark var. Birisinin sahibi yolsuzluğuyla ünlü; diğeri eğitime-bilime verdiği destekle ünlü. Spot kumar gibi, akıllı oynarsan kazanırsın. Akıllı olmassan derdini kimseye anlatamassın

spot konusunda cok güzel demissin
  • arasında bir fark var birinde telefon diğerine nazaran daha pahalı oluyor. yani garantor farkı var diye adamlar 20-30 daha fazlaya satıyorlar
  • fark yok ama kvk biraz daha pahalı satıyor gibi geldi bana.
  • ama yaygın servis ağı ve teknik desteği en çok KVK nın, o yüzden pahalı satsın!!

mesela zamanında P900 kalemi aramıştım, her yeri gezdim netcell, başarı, genpa
    sadece KVK da çıktı tamam hemen verelim dedi!! düşünün yani..
  • kvk'nin stoguda cok genish... teknik destekde gusel... ama genpaninda teknik servisi ayni!!! telefoncuya bi musteri sordu ne fark war aralarinda diye.. adamda aynen soyle dedi (apla bunnarin servisleri bilem ayni... misal bozuldumuydu ayni yere gonderiyolar...)
  • KVK ço kyogun oluyor iyi oldugundan zamanında bi verrsion yükletmeye gittik arkadasla ben akıllık edip Genpa ya verdim, arkadaş kvk ya verdi!! Ben ertesi gün aldım aynı telefonu arkadaş KVK dan 1 hafya sonra aldı

bende bi tamir yazılım şeysi oldugunda Genpa ya, bi parça vs alınacaksa da geniş stoğundan dolayı KVk ya gitme kararı aldım hep öle gidiyo artık..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.