http://forum.donanimhaber.com/m_66343265/tm.htm öncelikle bu önceki konumdu. ama özetlemek gerekirse bataryası şişip açılmadığı için blackberry telefonumu kvk servisine yolladım. Fakat bana geri kırık olarak yolladılar. Servislerini aradım 2 iş günü içerisinde dönüceklerini söylediler aramadılar. Tekrar aradım yine aynısını söylediler yine aramadılar(bu sefer konuştuğum elemanın ismini falan istedim) ve yine aramadılar. Bugün tekrar konuştum ve suçu kabul etmediler tabii ki. Bende tüketici hakları mahkemesine gidicem. Ancak 2 ay bekleticekler en az ve bu kadar beklemek istemiyorum. Bu aptal kendini bir şey sanan bir halt olmayan elemanlarla değilde daha yüksek bir kişiyle görüşmek istiyorum ama bağlayamayız biz varız diyorlar. Daha üst birisine ulaşmak için nereyi aramalıyım ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? Ve tüketici hakları mahkemesine başvurduğumda kanıtlamak için ne belgelerine ihtiyacım var
Geçmiş Olsun
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
kredi yurtlar kurumuna niye yolladın ki telefonu?
daha üst birisini boşver . 2 ay o kadar uzun bi süre değil . geçici olarak dandik bi telefon al kendine sonra ver mahkemeye .
ama önce ne kağıdını imzaladın ondan emin ol .
quote:
Orijinalden alıntı: tedder
kredi yurtlar kurumuna niye yolladın ki telefonu?
kredi vurtlar kurumu mu?
quote:
Orijinalden alıntı: didier zokora
daha üst birisini boşver . 2 ay o kadar uzun bi süre değil . geçici olarak dandik bi telefon al kendine sonra ver mahkemeye .
telefonu geri aldığımla ilgiliydi onunla bir alakası yok. 3 ay olucak toplam ve cidden sabredemiyorum buna
quote:
Orijinalden alıntı: Kacmasikortil
quote:
Orijinalden alıntı: didier zokora
telefonu geri aldığımla ilgiliydi onunla bir alakası yok. 3 ay olucak toplam ve cidden sabredemiyorum buna
sabredemiyosan onlara boyun eğeceksin kırık telefonu alacaksın paşa paşa buraya konu açmana gerek yok .