Şimdi Ara

KVK İMEİ SORGULAMA?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
7.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.kvk.com.tr/ImeiNoSorgulama.asp linkinden imei numaramı sorgulayınca kvk satışı olmayan cihaz yazıyor...Bu ne demek acaba? garanti sürem daha dolmadı kvk ya daha önce servise vermiştim telefonu kvk çıkışlı olduğuna eminim..Bi ara ekranı kırılmıştı garanti dışı diye kendi paramla yaptırmıştım.Garantinin yanabileceğini söylemişlerdi ama buna itiraz etmiştim telefonun ekranında çizik bile yok diğer parçalar da zarar görmedi diye kadın peki bi daha sorun olduğunda anakart incelenip karar verilecek demişti.Şimdi garantim iptal mi olmuş durumda?
    telefon modeli n85

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 25 Ekim 2010; 19:58:25 >

• orada yazana bakma sen bende de öyle birşey çıkıyordu bir ara ama servise verince sorun çıkmamıştı
  • Allahtan çok da büyük bir sorunum yok telefonla ilgili ama yine de garantinin yanması çok kötü olur.Fotograf çekme tuşunun bir bölümü içeri kaçtı bi kenarı kırılmış galiba çkarıp baktım bataryanın ordan bi de arka kapağın yayının bir kenarı kırılmış 2 si de şuan iş görüyor ama sakattalar yani düştü düşecekler :)
  • zaten büyük ihtimal o soruna garanti dışı derler çünki darbeye bağlı arıza gibi görülüyor kırılma gibi sorunlarda garanti geçerli olmuyor
  • ama kırılma dediklerim çok kullanımdan darbeden değil ki yalama olmaktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon imei sorunu
    2 ay önce açıldı
    IMEI sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.