Şimdi Ara

KVK GARANTİLİ NOKİA 6300 2 AYLIK 300 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 AYLIK Nokia 6300 KVK Garantili FATURALI KUTULU

Kutudakiler

KULAKLIK
    DERİ KILIF
    HAFIZA KARTI (128 MB)
    ŞARJ ALETİ
    KİTAPCIK
    (KVK) GARANTİ BELGESİ
    FATURA

300 YTL

PM BEKLİYORUM

TAKASTA 330 SAYARIM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macufuk -- 11 Ekim 2007; 0:40:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    MODDA,oldnz,cskaraman,Plaka,@NTARES,Révølvér,takeru,tiesto3131,körtopal,musterris,SAVIAR,EdaisY,[TÛRÍ],telsim81,sinan3344,serper,digitaldelisi,spa®co,Fatih_18_18_18,DONANIMHABER.HD,Nikola Tesla,bugrascb,recepivedik06,reborn07,er1710,RichWarrior,Crazybeko,Chiehsheshuai,HePeR,elberp,reborn07,bukalemuns,jambon,devriye76,ssungur33,Şahin Abi, Dr.Teknik

ve unuttuğum,hatırlayamadığım bir sürü alış-veriş..
  • cvp bekliyorum
    MODDA,oldnz,cskaraman,Plaka,@NTARES,Révølvér,takeru,tiesto3131,körtopal,musterris,SAVIAR,EdaisY,[TÛRÍ],telsim81,sinan3344,serper,digitaldelisi,spa®co,Fatih_18_18_18,DONANIMHABER.HD,Nikola Tesla,bugrascb,recepivedik06,reborn07,er1710,RichWarrior,Crazybeko,Chiehsheshuai,HePeR,elberp,reborn07,bukalemuns,jambon,devriye76,ssungur33,Şahin Abi, Dr.Teknik

ve unuttuğum,hatırlayamadığım bir sürü alış-veriş..
  • pm cevaplandı

vitrine koy sıfır diye sat
  • beni tanıdın mı?w580i desem hatırlarsın belki?telefonda kendini tanıtmıştın hani bana bir teklifte bulunmuştun bende kabul etmiştim w580i-6300 takası için SÖZleşmiştik ertesi gün için 0533 350 36 76 bu senin numaran değil mi?bana takasladım dediğin telefon değil mi bu sattığın?istediğime satarım dediğin?vazgeçtim sanane sana mı soracağım sen haber verdiğime şükret dediğin telefon değil mi bu sattığın telefon?istersen attığın mesajlarıda yazıyım foruma tarihi ve saati ile beraber herkes nasıl bir satıcı olduğunu bilsin ne dersin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birader banada bu aksam 6288 le takasladım dedin..ayakcımısın ? bari de takaslamaktan vazgeçtim felan die

OLUMSUZ REFERANS: MODDA ( alcam deyipte almayanlardan 2 gun bekletip..olayı kıvırmaya çalışanlardan)
  • pm
    SONYERİCSON YETKİLİ SERVİS BAYİSİ OLARAK :) BÜTÜN SORUNLARINIZ VE SORULARINIZ İÇİN PM ATINIZ..
  • ARKADAŞLAR BU İKİNCİ TELEFONUM NİYE KENDİ KENDİNİZE YORUM YAPIYORSUNUZ Kİ İKİ TANE ALMIŞTIM EVET VAR 6288 YENİ ALDIM.. BU TELEFON İSE İKİNCİSİ LÜTFEN ......

SİZ CEPBİNDEKİLERİ NEREDEN BİLECEKSİNİZ .......

• quote:

Orjinalden alıntı: Arda Türkmen

beni tanıdın mı?w580i desem hatırlarsın belki?telefonda kendini tanıtmıştın hani bana bir teklifte bulunmuştun bende kabul etmiştim w580i-6300 takası için SÖZleşmiştik ertesi gün için 0533 350 36 76 bu senin numaran değil mi?bana takasladım dediğin telefon değil mi bu sattığın?istediğime satarım dediğin?vazgeçtim sanane sana mı soracağım sen haber verdiğime şükret dediğin telefon değil mi bu sattığın telefon?istersen attığın mesajlarıda yazıyım foruma tarihi ve saati ile beraber herkes nasıl bir satıcı olduğunu bilsin ne dersin?

eyer böyle bişey varsa çok ayıp + bana bir kaç gündür baya oluyo bu tür olaylar bakalım yazıcam artık söz veripte aramayanları ..

Yamaha (YZF R6)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.