Şimdi Ara

Kvk garantili mi6 yolda. Doğa mobile iletişim .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çin adıyla Xiaomi, global adıyla MI, akıllı telefonlar başta olmak üzere birçok teknolojik tüketici ürünlerini tasarlar, geliştirir ve satışını yapar. Henüz 2010 yılında kurulmasına rağmen 2015 yılı itibariyle 8000’in üzerinde çalışan sayısı ve 20 milyar dolar ($)’ın üzerinde cirosuyla, Çin’de pazar liderliğine kadar yükselmiştir. Yüksek performanslı ürünleri, uygun fiyatlara tüketicilerle ulaştırmayı hedefleyen MI, ülkemizde de oldukça ilgi görmektedir.

    Ancak, bilindiği üzere ülkemize ‘’farklı yollarla’’ giriş yaparak tüketicilerle buluşan MI markasının algısını onarmak, tüketicilerimize sorun yaşamayacakları bir deneyim sunarak, son teknolojik ürünlerini kaliteli bir hizmet anlayışıyla sağlamak için Doğa Mobil İletişim Teknolojileri A.Ş. ailesi olarak yalnızca Avrupa Standartlarına uygun (CE) Türkiye uyumlu modellerinin tedarik zincirini sağlamak üzere yola çıkmış bulunmaktayız. Bu doğrultuda yıl sonuna doğru bir basın lansmanı düzenleyerek MI markası ile olan iş birlikteliğimiz ve gelecek planlarımız hakkında detaylar sizlerle paylaşılacaktır.


    Global versiyonlu Mi6 ve Mi Max 2 (Phablet) ürünlerimiz dünya pazarına çıktığı anda ilk defa Türkiye’de ki kullanıcılarımızla yine Doğa Mobil aracılığıyla ulaşacaktır. Tarih hakkında ilerleyen günlerde yine web sitemiz üzerinden açıklama yapılacaktır.


    http://dogamobil.com.tr/
    Siteye girince görebileceğiniz üzere mi logosunu kullanan ve duyurular bölümünde de açıkca belirtilmiş olan xiaomi şirketi ile anlaşma yapılmış. Hatta ilerleyen zamanlarda bir basın toplantısı yapılacağı belirtilmiş. Mi 6 modelleri de çok yakında satışa çıkacakmış. Kvk garantisi altında. S.S.S bölümünde bir çok soruya yer verilmiş.

    Şimdiden belirteyim dedim kendim de xiaomi mi6 alacaktım beklesem mi diye düşünüyorum. Ama 64 gb modelini 2500 den satmazlar umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akr3p0lis -- 17 Ağustos 2017; 13:11:43 >







  • ithalatçı garantili'lerin fiyatı ne olur acaba



    biraz daha düşer sanırım resmi garanti gelince

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin hayrına olmayacagı kesin....

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kvk servise işin düşerse vay haline umarım hiç işin düşmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.