Şimdi Ara

KVK'da iPhone 3G kasa değişimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde Apple iPhone 3G var. Uzun zaman önce kardeşime vermiştim. Kullandığı süre içinde telefonu haşat etmiş. Ekran camı çatlamış, arka taraf çizik içinde vs. Şimdi ise keşke vermeseydim diyorum. Neyse sorum şu, cihazı KVK'ya versem ücret karşılığnda kasa değişimi mümkün olur mu? Gerçi yarın arayıp soracağım ama bir de size sorayım dedim.

• genpa dan sordurmuştum ben 2 y kadar önce 350 ila 450 arası demişlerdi dışarda tlf cular 100 150 arası yapıyorlar bende araştırmadayım
  • Dışardaki telefonculara pek güvenmiyorum, içerisindeki parçaları değiştirebilirler korkusuyla. Sonuçta telefonumun içi çok temiz tek kusuru dışında. Bir de orijinal kasa olmasını istiyorum. O fiyatlara orijinal kasa takan varsa düşünebilirim.
  • orjinal kasa bulmak nerede ise imkansız yurt dışından getirtiyorlar ebaydan genellikle getirtiyorlar onlarda biraz traşlanıp uyarlanıyor ben denemek amacı ile 2 adet sipariş ettim dün gelicek bakalım ebaydan nasıl olucak veya olmıycak bilmiyorum deniyeceğim

saygılarımla
  • Bizim insanlarımız da ne meraklı her şeyin yan sanayisine. Peki yan sanayi kasa taktırsam dokunmatikte herhangi bir sorun söz konusu olur mu? Ya da kapakta yıpranma vs.
  • iPhone teknik servisini Genpa veriyor.Kvk dan yardım alamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katzé

Bizim insanlarımız da ne meraklı her şeyin yan sanayisine. Peki yan sanayi kasa taktırsam dokunmatikte herhangi bir sorun söz konusu olur mu? Ya da kapakta yıpranma vs.

Ufak tefek şeyler neyse de, şahsen ben de telefonumun kasasının değişmesi gerekse yan sanayi taktırmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.