Şimdi Ara

Kv-1s mi T-150 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce Kv-1s mi T-150 mi daha iyidir kv-1s nin zırhı kv-1 e göre daha az t-150 nin zırhı daha iyisanıyorum ama oyunda çokkv-1s var sizce hangisi daha iyidir?

• Kv1s aldim pismanim

Kv1 den sonra cok zayif geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    yani t-150 mi seçyim
  • kv1s daha seri t150 çok hantal son topu dahi saçma delmediler yada sektirdiler yaşatıyor hem üst kademelerinde is3 ile kv4 tercihinde is3 dersen kv1s den git kv1s son topu sınıfının çok çok üstünde
  • soru hatalı

Kv1s mi T-150 mi yerine ; Is7 mi Is4 mü sorulmalıydı

not: Kv1s her açidan t-150den iyi bir tanktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemShan -- 28 Ekim 2013; 11:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkutay

kv1s daha seri t150 çok hantal son topu dahi saçma delmediler yada sektirdiler yaşatıyor hem üst kademelerinde is3 ile kv4 tercihinde is3 dersen kv1s den git kv1s son topu sınıfının çok çok üstünde

quote:

Orijinalden alıntı: CemShan

soru hatalı

Kv1s mi T-150 mi yerine ; Is7 mi Is4 mü sorulmalıydı

not: Kv1s her açidan t-150den iyi bir tanktır

Peki Saolun O zmn Kv-1s Alıcam
  • KV1-S'in son topuna bir an önce kasmaya bak. Son topuyla çektiremeyeceğin acılar yok. Oyunda en sevdiğim tank
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düz M4'mü yoksa M3 Pro mu?
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANBAL

KV1-S'in son topuna bir an önce kasmaya bak. Son topuyla çektiremeyeceğin acılar yok. Oyunda en sevdiğim tank

evet muazzam bi atış gücü var bencede
  • kesinlikle kv-1s almalısın dostum

bende kv1 den sonra baya zorluk yasadım zırhı onun kadar saglam değil ama 122 mm lik silahı taktıgın zaman olay bitiyor

tier 8 tanklara 350 400 vuruyorum cok rahat
  • Diyorsan zırh olsun t150 diyorsan kodummu oturtsun kv-1s ben hantal olsun iyi nişan alsın isabeti iyi olsun dedim alman serisini seçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değişik durumlara göre değişir. Düşük tierli bir maçta T-150 çok zevkli olur ama yüksek tierlerle oynadığın zaman durum tersine döner. KV-1S ile oynadığında istikrarlı bir görüntü çıkar ortaya. Sonuç olarak KV-1S bence.
  • kv1-s efsanedir
  • Ama Aslında Şöyle birşey Var çoğu tank tier 5 ten sonra zırha değilde topa önem veriyor ve canı artıyor sadece bu nedenle Kv-1s Daha İyi Bencede
  • Tabii ki KV-1S, KV-1S IS-3 'e bile rahatlıkla vuruyor tabii son top açıksa, Kv-1S al ne yap et hemen son topu aç oynamaya alıştığın zaman göreceksin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.