Şimdi Ara

KV-1S KULLANAN DENEYİMLİ ARKADASLAR BAKABİLİR Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KV-1S İle oynayamiyorum KV-1 de ustayim 2-3 kill aliyorum her macta Onceden 100 Savasim vardi kv-1s ile zarara giriyorum diye satmistim simdi indirmde diye aldim 1-2 atis zarzor atiyorum oluyorum bazen zarara giriyorum oynayis sitilim yakin savas direk daliyorum yani daliyorum dedigim kamikaze degil kafayi cikar vur gibi birde kv-1 de hangi topu onerirsiniz ?
    İyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Bros2000 -- 7 Temmuz 2014; 0:50:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kv1s bi alt tier tankina gore daha ince zirha sahip.Oyun seni t6-t7-t8 rakiplerle eslestirdigini dusunursek yakin savas icin pek uygun degil.122 mm topu acip uzaktan takim arkadaslarina destek saglayarak oynarsan daha kârlı maclar cikarirsin.Kv1 icinde 85mm topu acmani oneririm

• Merhaba @PC_Bros2000,

KV-1S zırh olarak abisi KV-1'den biraz daha zayıftır, en güçlü yeri taretinin ön zırhıdır. Bunun yanında ağır bir tanka göre oldukça mobildir, bunu köşelerden hızlıca çıkıp ateş etmek için kullanabilirsiniz. Eminim biraz pratikten sonra oldukça güzel maçlar çıkarabilirsiniz.

İyi oyunlar!
    Wargaming TR Temsilcisi - Tepegöz
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraxes

Kv1s bi alt tier tankina gore daha ince zirha sahip.Oyun seni t6-t7-t8 rakiplerle eslestirdigini dusunursek yakin savas icin pek uygun degil.122 mm topu acip uzaktan takim arkadaslarina destek saglayarak oynarsan daha kârlı maclar cikarirsin.Kv1 icinde 85mm topu acmani oneririm

Uzaktan dedi
    Yakın savaşa gireceksin. Rakip mermisini attığu anda sen çıkıp vıracaksın sonrada saklanacaksın. Vur kaç yapacaksın yani. İsabeti berbattır. Aim alma süresi uzundur.

• Kv1s yakıncı bir tanktır uzaktan sık diyen olursa bilinki ağır camperdır. Kv1s serisine göre hızlı bir tank yakından çık vur kaç olay bu , çok da keyifli alet is3 açtım halen kullanıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC_Bros2000 P kullanıcısına yanıt
    7 kill aldığım maç var bu tankaYanları koru ve köşelerden çık vur ve geri gel.Yavaş yavaş ilerlersen çok zevkli tank.Hele alt tierlere son topuyla kan kusturuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.