Şimdi Ara

kuzey köprüsünün soğutucusunu kopardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anakarta soğutma takarken kuzey köprüsünden tutarken anakarı kuzey köprüsünün soğutucusunu koparttım. CS:GO oynarken fps 400 den 15 saniyeliğine 30 lara düşüyor fare bile dönmüyor çok gıcık bir durum.HWinFO64 programında emin değilim ama mainboard altında "CPU" derecesi 55 dereceye çıkıyor. bu işlemci değil nedenmi derseniz işlemcim oyun içersinde maximum 45 dereceye çıkarken mainboard altındaki 55 lere kadar yükseliyor ve o aralar bilgisayar felç geçiriyor. yeni anakart almaktan başka yapabileceğim birşey varmı? kırılan soğutucuyu çıkartıp yerine soğutucu koyabilirmiyim kendim alıp? ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim. sistemimi merak ediyorsanız aşşağıya yazıyorum;

Anakart: ASUS M5A78L-M/USB3 AMD 760G/SB710 AM3+ DDR3 2000MHz(O.C.)
    İşlemci: Amd FX 8350 4GHz 8çekirdek
    ekran kartı: powercolor amd radeon r7 265 2GB 256 bit
    ramler: corsair 2x4 = 8GB CL9
    soğutucu: thermaltake sulu soğutma 3.0

KIRIK OLAN KÖPRÜ ÜZERİNDE BEYAZ YAZILI "ASUS" YAZAN MAVİ SOĞUTUCU. Kırık gibi gözükmesede alt tarafı açık ve hava alıyor.
     kuzey köprüsünün soğutucusunu kopardım kuzey köprüsünün soğutucusunu kopardım

• http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-porter-cn881-chipset-sogutucu.html
    böyle şeyler var ama yuvalar standart mı bilmiyorum
    bence tümden söküp baştan takmayı deneyebilirsin
  • Soğutucusunu bulabilirsin.Anakartı toptan değiştirmene gerek yok
  • bak o demiri çıkar bir bilgisayarcıya git bu demir parçası sizde varmı de sana 5 10 tl karşılığında verecekler verene kadar ara bul getir sonra gel geri yaz bi el atalım takmak için geçmiş olsun ama bilgisayarı kullanma şimdilik
  • çipsetin değilde işlemcininkini sökmüş olabilirmisin.
    ?
    çipset soğutucu mavi asus yazan aleminyum parça ve yerinde görünüyor.
  • zeki1981 kullanıcısına yanıt
    yerinde görünüyor sadece altında boşluk var tam oturuk değil. yeni anakart sipariş ettim zaten bunda kendinden VGA vardı onboard vgasız aldım bi tane. yinede teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuzey Köprüsü
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.