Şimdi Ara

Kuzey Güney (2011) | Kanal D (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.743
Cevap
43
Favori
298.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kuzey güney senaryosuyla çekim teknikleriyle bir numara olduğunu yine gösterdi bugün. Hele o son sahneden ben acayip derecede etkilendim yerimden kalkamadim resmen. Kuzey'e Allah sabır versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: dore2006

güney ulan zaten uyarı puanım var demicem bişey ama senden çıkar bu

O Makara'yı fikir olarak veren adam Kuzey, kıçına tekmeyi yiyen de o. Öz kardeşin lan o adam, insan onun iki dakika önceki sevinçli, hemen iki dakika sonrasındaki hayal kırıklığına uğramış halini gördüğü zaman hiç mi üzülmez be? Benim kardeşim, benim yerime yok yere dört yıl hapis yatacak, hatamı ortadan kaldıracak, ben o adamın kölesi olurum be. Insan kardeşine cirodan biraz pay verir hiç olmazsa. Bu arada, Simay'a çiçek gönderen kim acaba? Simay'ın o otelde kaldığını kim, biliyor ki, orası biraz saçma oldu sanki.

Kuzey de hata bırakıcaktı alsınlar polisler bunu içeri belliydi bunun böyle burnu havada olacağı.

• Benim anlamadığım çiçek nereden çıktı? Acaba Ferhat'tan mı geldi diye düşündüm bi' an?
  • Ferhat dönüyor.Hadi bakalım
  • Bu dizide aksiyon sahnesi artınca daha güzel oluyor. O dalma sahnesi olayı bitirdi zaten.
  • Son kısmı gördüm iyice fena oldum neredeyse ağlayacaktım be o kadar acıdım Kuzey'e. Üzüntüsünden gözleri dolmuş vaziyette of of. Dizi de olsa insan etkileniyor yahu. Keşke öyle bi' abim olsaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mac3560

quote:

Orijinalden alıntı: clubber42

ulan o dövüş sahnelerinde yerimden kalkıp ben yumruk attım helal kuzey reiz

Guneye de yapmaliydi ama aynisini. . . Hatta daha beterini. .

aynen..
  • Zeynep bu bölümde çok az göründü.Simay gerizekalısının hakettiğini bulmasıda süper oldu.
  • Kemeri çıkardığı yerde, Sümer'i bir de kemerle döver dedim ama öldürüyordu nerdeyse Bu arada arkadaki ceketli eleman sıvışmış hemen dikkatimi yeni çekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

Kuzey Güney Sümer dövüş sahnesi:)

http://www.zapkolik.com/403281/kuzey-guney-24bolum-kuzey-sumer-ali-dovus-sahnesi.html

Çok feci indirdi lavukları ya
  • Gerçekten kalabalıktı grup. Eleman sıvışmış meğer aradan
  • Lannn varyaaaa offf uffff !

Lan Güney allah bin bir belanı versin şerefsiz herif. Lan o adam senin için 4 sene yattı , lan o adam senin için Makarayı buldu . Lan ne şerefsiz ne hasiyetsiz ne utanmaz ne pislik bir mahluksun şerefsizlerin bayrak tutanı.. Lan insan o sevinince içi cız ederde yol vermez . Şerefsiz o şirket o durumdaysa buda Kuzey'in sayesindedir allah bin bir türlü belanı versin. O kazandığın kazınıcağın paralar sana girsin en münasip yerine. O koltukta girsin şerefsiz it kopuğu. Bumuydu lan o adamın hakkı ? İpne o adam senin için neler yaptı lan.

Tamam sakin falan değilim çok pis sinirliyim.
  • İyi bölümdü

• 2:55 .... kodumun zıp zıpı
  • Sümer itini kemerle kayışlayacak sandım ama boğdu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Gerçekten kalabalıktı grup. Eleman sıvışmış meğer aradan

Sarışın olana başından kıl olmuştum zaten. Söyle o boynuzlu arkadaşına. Şaka maka Ali durdurmasa öldürecekti adamı.
  • simaya çiçek gönderen kimdi yaa? acayip meraklandım
  • Kuzey güneyin en iyi bölümü buydu diyebilirim bir saniyesinde bile sıkılmadım türk dizilerine göre bence kalitesi harika
  • Harika bölümdü. Sezonun en güzel bölümüydü diyebilirim.
    Buna dikkat eden oldu mu ? Resmen gözümüzün içine sokuldu.

http://imageshack.us/photo/my-images/7/adszig.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 23 Şubat 2012; 0:00:41 >
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.