Şimdi Ara

Kuzenimi yüksekova da tehdit eden esnaf.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim çarşı iznine çikmiş . Sivil olarak çikmislar tabi . Bi bakkala girmis . Tabi oranin insani hemen anlıyo ki sormus uzman mısin er misin diye . Kuzenim erim demis . Adam uzman olsaydin görürdün sen demis . Kuzen özel harekatçilara söylemis almişlar adami .

Şimdi bu adami ne yaparlar?Ben keske sikayet etmeseydin dedim adam 2 gün sonra serbest kalinca ugrasir mi ? Uzman olsa çekip vurcakmiydi yani ?

Edit : Forumda cok fazla karaktersiz adi var , Daha ağırini diyecegim ama ban yemek istemiyorum . Yok csb imiş yok carsi izni olmazmis . Adamlar gitmisler iste bana deyip duruyodu ben sormadim konu da diyince aklima düstü carsi iznimi olur diye ama olmus iste . Deyip duruyodu telefonu carsiya cıkinca yaptircam diye bugun cikmislar bi bakkalda bunu yaşamış . Csb diyenler de mi bu esnaflardan yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 11 Haziran 2017; 0:27:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilmiyorum da allah yardımcısı olsun kuzeninin/ hepsinin

• O esnaf gibilerin Irağa kovulması lazım. Gitsin ışide karşı savaşın erkekse. Güçleri anca masum askerlere yeter.

• Adam kendi çukurunu kazmış xd

• Eskiden olsa o esnafın ciğerini sökerlerdi ama şimdi tarihimizle hesaplaşıyoruz(!) ya hani, ne olacağını kestirmek güç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğuda ne çarşı izniymiş, biz şırnakta çelik yeleksiz başlıksız kapıdan çıkarmıyoduk.
  • csb.askerliğini yükseokvada yapmış biri olarak. hakkaride kimse çarşı iznine çıkamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesi dava eden kişi benim
    7 ay önce açıldı
    Komşu Kavgası ve Mahkeme
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birde güneydoğuda halk terörü desteklemiyor derler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

csb.askerliğini yükseokvada yapmış biri olarak. hakkaride kimse çarşı iznine çıkamaz

Neden?

• quote:

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

csb.askerliğini yükseokvada yapmış biri olarak. hakkaride kimse çarşı iznine çıkamaz

Neden?

tehlikeli. esnaf vuruyor direk.
  • quote:

quote:

quote:

Neden?

Tehlikeli mi o kadar orası?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

yok canım aynı new cörsi eyaleti gibi

• Ben daha sirnakta askerin carsi iznine ciktigini gormedim.yasak izin vermezler keza orda da oyle.oyle tehdit edemezler basina gelecekleri bilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

yok canım aynı new cörsi eyaleti gibi

Los encılıs ve San fıransisko tercihimdir

• quote:

Senin gibi bi terbiyesizden de bu mesaj beklenirdi, sen git yemek resmi atmaya devam et foruma .

Csb ise allah bin belamı versin yarıni görmek nasip olmasin , ama csb degil ise allah senin bin belani versin insallah, yarini göreme????

Adam zaten korkmus bu dedigi karsisinda ne tür bi carsi izni bilmiyorum bakkalin biri bunu demis işte sonra almislar adami .

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsln

Ben daha sirnakta askerin carsi iznine ciktigini gormedim.yasak izin vermezler keza orda da oyle.oyle tehdit edemezler basina gelecekleri bilirler.

Etmis . Kim neyin nesi bilmiyorum olayin detayi nedir onu da bilmiyorum . Yasadigi olay bu zaten korkmus .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.