Şimdi Ara

Kuzenimi Arap Şeyhi Oğluna İstemiş (Ciddi Konu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler kuzenim bugün Almanyaya gidiyordu uçakla havaalanında bi Arap 300 küsür numaralı kapı nerede diye sormuş. Kız da ben oraya gidiyorum takip edin demiş adamla beraber kapının oraya bekleme salonuna gitmişler orda adamı 4 tane Arap kadınla 2 tane genç kız karşılamış bir sürü soru sormuşlar Türk müsün, okuyo musun, hangi şehirde oturuyosun Almanyada gibisinden. Biraz konuştuktan sonra adam benim bi oğlum var Dubaide seni oğluma istiyorum kartımı al baban arasın 40 deve + istediğiniz kadar altın veririz demiş.

• Cennet Mahallesi alert.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sıcak havalarda serinletti birader , buz gibi brrrrr !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Cennet Mahallesi alert.

Ciddiyim kardeşim ben de inanmadım başta ama...
  • .

Kuzenimi Arap Şeyhi Oğluna İstemiş (Ciddi Konu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nova.6

Cennet Mahallesi alert.

+!
  • Arap neyi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 9 Ağustos 2011; 21:32:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddiyim beyler.
  • Gudik sen misin?
  • böbrek.avi
  • Verin gitsin lan. 7 sülale kurtulur işte..D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal Technique

böbrek.avi

ciddi güldüm
  • iyi iyi onlar vurduğu yerden petrol çıkarıyor yaşadınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

iyi iyi onlar vurduğu yerden petrol çıkarıyor yaşadınız

Hayvanlaşma kardeşim..
  • Soğuktan resmen cırcır oldum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

Beyler kuzenim bugün Almanyaya gidiyordu uçakla havaalanında bi Arap 300 küsür numaralı kapı nerede diye sormuş. Kız da ben oraya gidiyorum takip edin demiş adamla beraber kapının oraya bekleme salonuna gitmişler orda adamı 4 tane Arap kadınla 2 tane genç kız karşılamış bir sürü soru sormuşlar Türk müsün, okuyo musun, hangi şehirde oturuyosun Almanyada gibisinden. Biraz konuştuktan sonra adam benim bi oğlum var Dubaide seni oğluma istiyorum kartımı al baban arasın 40 deve + istediğiniz kadar altın veririz demiş.

buraya kadar ciddi okudum ama uzatmalarda yüzümüzü kara çıkardın kardeş, bu çağda ne devesi?

• Zengin olunca bizide görürsün artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lastikteki Çivi_

iyi iyi onlar vurduğu yerden petrol çıkarıyor yaşadınız

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

quote:

Orijinalden alıntı: Delete90

Beyler kuzenim bugün Almanyaya gidiyordu uçakla havaalanında bi Arap 300 küsür numaralı kapı nerede diye sormuş. Kız da ben oraya gidiyorum takip edin demiş adamla beraber kapının oraya bekleme salonuna gitmişler orda adamı 4 tane Arap kadınla 2 tane genç kız karşılamış bir sürü soru sormuşlar Türk müsün, okuyo musun, hangi şehirde oturuyosun Almanyada gibisinden. Biraz konuştuktan sonra adam benim bi oğlum var Dubaide seni oğluma istiyorum kartımı al baban arasın 40 deve + istediğiniz kadar altın veririz demiş.

buraya kadar ciddi okudum ama uzatmalarda yüzümüzü kara çıkardın kardeş, bu çağda ne devesi?

Ne bileyim kuzenin yalancısıyım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Merseyside -- 9 Ağustos 2011; 21:44:04 >

• evet diyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.