Şimdi Ara

kuzenime oy verir misiniz dh? (müzik yarışması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fizy'nin sponsor olduğu yarışma,http://fizy.org/video/profesyonel_ilgim_anadolu_lisesi/yildizlarin_altinda_-_kargo link'e tıklayarak kuzenime destek olabilirsiniz. sağdaki yakışıklı gitarist benim kuzenim, geleceğin slash'i mübarek! hadi dh görelim oylarınızı. uygulamayı indirip oy veriyorsunuz, biraz meşakkatli biliyorum ama bir oy bir oydur, el elden üstündür. klavyeniz zeval görmesin gençler. bu forumda daha önce bir çok ankette, yarışmada birinci çıkardık. sizin desteğinizle finale çıkarsa çok mutlu edersiniz kuzenimi. :) imkanınız olursa yayarsanız çok mükemmel olur! teşekkürler.

arkadaşlar öncelikle şunu söylemek istiyorum, kimseden zorla oy alma niyetim yok. beğendiğiniz başka yarışmacılara da oy verebilirsiniz, önemli olan sanatçının yetişmesi, değer bulması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 12 Nisan 2017; 18:55:48 >

• Diğerlerini dinlemeden neden oy verelim? Hakeden insanların hakkına girmektir bu, konu kilit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Diğerlerini dinlemeden neden oy verelim? Hakeden insanların hakkına girmektir bu, konu kilit.

Türkiye'de böyle insanların hala olması gerçekten güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catology

Diğerlerini dinlemeden neden oy verelim? Hakeden insanların hakkına girmektir bu, konu kilit.

yorum için teşekkürler. kimsenin kafasına silah koyup oy istemedim, her insan yakınının mutlu olmasını, başarılı olmasını ister bu açıdan düşünürsen sevinirim. eğer adil bir değerlendirme olur diyorsanız bütün finalistleri baştan sona dinleyip de oy verebilirsin. :) 11 yıla yakındır bu forumdayım, bir çok arkadaşa bu tür konularda yardımcı oldum, çünkü forum olmak bunu gerektirir, burda kimse birbirine yabancı değil. :)
  • Solistin eli niye cebinde yav

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıvırcık olan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empty Words.

Solistin eli niye cebinde yav

:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Kıvırcık olan mı ?

evet kırmızı elektro gitarı olan :)
  • Solist çöp. Solistin solunda ki kız güzel, ama liseliler.
  • solist kötü üzgünüm oy vermem gg wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.