Bildirim
kuzenim yurt dişindan geliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hediye paketi yaptıralım mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: QSMANLI
isviçreden almayaya aktarma yaparak gelcekmiş. ne isteyeyim veya hangi apple ürünün isteyeyim ? sizce hediye olarak. ben gerek yok faland edeim illa alcak :D. herneyse hediye olarak ne isteyeyim bütçesinide fazla zorlamak istemiyorum.
simfree 4S -
quote:
Orijinalden alıntı: mutivanbuuren
quote:
Orijinalden alıntı: QSMANLI
isviçreden almayaya aktarma yaparak gelcekmiş. ne isteyeyim veya hangi apple ürünün isteyeyim ? sizce hediye olarak. ben gerek yok faland edeim illa alcak :D. herneyse hediye olarak ne isteyeyim bütçesinide fazla zorlamak istemiyorum.
simfree 4S
+4S
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Neye ihtiyacın varsa onu istet biz nerden bilelim senin zevkini,ihtiyaçlarını vs..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saat alsın boşver apple ı. burdan alırsın zaten ucuz ürünleri. telefon macbook felan da hediye istenmez asıl fark öyle pahalı ürünlerde ortaya çıkıyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone 15 ısınma sorunu
- ithalatçı garantili iphone alınır mı
- yurtdışı macbook kayıt gerekli mı
- iphone 11 nfc çalışmıyor
- iphone 13 pil sağlığı hızlı düşüyor
- gif yapma
- telefon ısınması neden olur
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- iphone 11 pro max
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X