Şimdi Ara

Kuzen Bıçağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben geçenlerde bi tatil sitesine gittim. Orda yeni bi kızla tanıştım. Kızdan hoşlandım falan. İyi konuştuk. Kızda hoşlanıyor gibiydi. Kuzenlerim biliyor bu olayları. Kıza telefonda açılim dedim Kuzenin eski sevgilisi çıktı. Kuzen ben bilmiyordum hoşlandığını falan demiş. Kısacası beni yalancı çıkarttı. Ne yapmam önerilir bu durumda.

• up

Bu hain kuzen için bişe diyecek yok mu??

Akıl verin beyler. Yaptığı hareket çok koydu yalan söyleyen bi insan degilimdir. Daha 2 gün önce yüzüme gülüyordu.
  • '' .. ben gittim tatil köyüne,vardı bir kız,konuştuk anlaştık,kuzen geldi,çıkmış bunla hebelehübele .. ''

Ben bunu anladığım için yorum yapamıyacağım..
  • hiç bişey anlamadım ama o kızdan sana hayır gelmez
  • hiç bişey anlayamadım
  • kusura bakma ama ben de anlayamadım
  • hacı kız cok gzl cok tatlı kuzenimle cıkmıs önceden. kuzenim bundan hoslandıgımı biliyordu. kız eski sevgilisi olunca kuzeni sormus. senin kuzenin benden hoslanıomus biliyor muydn die oda yok demis. kızda hoslanıyo ama beni yalancı olarak görüyor
  • anladım sizin kafalr daha düzelmemiş. Allah kabul etsn ibadetinizi. bende oruç tuttum 1 saat ekrana dalmaktan başka bişe olmamıştı. arkadaşım neyi anlamıyorsunuz bende onu anlamadım biri düzgünce acıklasında anlamadıgınız yeri düzelteyim.
  • tek tek yazki anlaşılır olsun. bir de biraz ayrıntı ver. olayı seninle beraber yaşamadık. aynı kelimeleri tekrar etmekten kaçın. cümleleri de belirgin hale getir veya noktalama işareti kullan. ben anlayabildiğini sanıyorum. umarım derdini anlatabilirsin.
  • çıktığı kız kuzenin eski sevgilisiymiş çook sonra anladım....
    @o0SonTR0o kuzeninle bi daha konuşma
  • tamam başlıyorum.

Biz üç kuzen toplandık.(ben, ümit, ali)bizim arkadaşların tatil sitesinde bi evi var oraya gidelim dedik atladık arabaya gittik. sonra ben burda büşra diye bi kızla tanıştım. alinin eski sevgilisi yani. ama henüz ortama yabancı olduğum için bundan haberim yok. bazı puştluklar yaptım kızı kendime çektim. örnegin çakmagın gazını açtım buda çakmak yakmayı beceremez çakmaga bastı eli yandı bende elini tuttum üfleyip öptüm. sonra benim saclar çok güzel sükürler olsunki, kız sürekli saçlarımla oynuyor. muhabbetim baya oldu asosyal olmama ragmen. millet araba gibisin otobanı buldun pistonları açıyon hadi bakalım diyor. kızla baya yakınlaştım konustum. telefonda kıza acılmak istedim sevgilisi yokmuş. büşra ben birinden hoslanıyorum onunda bos olmadıgını düşünüyorum dedim. bu konu üzerinde baya konuştuk kim kim dedi isimler saydı ortamdaki kızlardan. bende dedim ki büşra tarkan şarkısında bi söz var bilirsin uzaklarda arama dedilerrr. diye dedim. sonra koleranın bir dilek hakkı şarkısının nakaratını gönderip sonunu uzattım ""tek istegim aslında benim seni istedigim gibi beni istemeeeen"" dedim. benden mi hoslanıyorsun dedi evet dedim. bi sessizlik oldu. ertesi gün olmaz felan bişeler geveliyor agzında. gevelenmeyi bırakta söyle dedim kimle ne konuştun. benim kuzen bunu eski sevgilisi benim haberim yok sonradan ögrendim. kuzenimde ciddiyetsizin teki önüne gelen her kızla cıkar. ben alinin eski sevgilisiyim bunu biliyor musun dedi. evet yeni ögrendim dedim. buraya dikkat kuzenlerim ikiside biliyr hatta bi ara dalga gectiler nolduk ki laaan eski sevgilimden hoslanıyormussun falan diye dalga gecti hatta serefsiz. sonra kız buna demişki kuzenin benden hoşlanıyormus bundan haberin varmıydı. bu kansızda hayır yok s.kerim ben onu mersine gidip demiş. facebook'tan duvarıma yazmıs mersine gelcem lan diye. kız bana olayı anlayınca kan beynime sıcradı resmen yalancı durumuna düstüm. bende faceden kuzene gelde dolmuş paranı ben verim kansız diye yorum attım. kızada fırçayı attım. 1 beni yalancı cıkarmaya calısan. 2 yalancı oldumu sanan insanlardan nefret ederim dedim(yargısız infaz anlamında). kız azıck bozuldu özür diledi. istedigim beni yalancı cıkarmaya calısan bu kuzenimi atasözümüzle itin g.tüne sokup çıkarmak istiyorum yerin 7 kat dibine gömmek istiyorum. kızın yüzüne bakacak hali kalmasın istiyorum. bu arada kızada ayarı veriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: numan75

çıktığı kız kuzenin eski sevgilisiymiş çook sonra anladım....
    @o0SonTR0o kuzeninle bi daha konuşma

saol hoca asagıya destanı hazırladım kafam bozuk ama iste herkestende özür diliyorum sonunda kötü konustum ama gerçekten rezil etmek istiyorum kansızı
  • Bırak arada mundar olacan seni kumpasa getirmişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lanet herif

Bırak arada mundar olacan seni kumpasa getirmişler.

öle mi diosun hacı hiç bunu hakedecek bi insan deilim yani tanısan inan dünyada yasayan insan kalmıs dersin öle bi insanlıga sahibim belkide artık dost sandıklarımızında arkasndan art niyetle bakmalıyız sonra g.te gelen biz oluyoruz
  • Nerden biliyon kızın hala kuzene yanık olmadığını hala konuşuyorlar? İnsan sevgili olduğu biri ile ayrıldıktan sonra konuşmaz.

Kız mı kuzeni terketti yoksa?
  • E sende kıza "kuzenime sölememiştim" de... Hatta "ikimize özel bişey olarak kalmasını istiyodum, kimsenin bilmesini istemiyodum" diyerek ballandırabilirsin.
  • türkçe öğren de gel
  • Hocam ben hala anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawagolem

E sende kıza "kuzenime sölememiştim" de... Hatta "ikimize özel bişey olarak kalmasını istiyodum, kimsenin bilmesini istemiyodum" diyerek ballandırabilirsin.

iyide ilk önce bunu bilen başka biri var mı dedignde evet demistim. ali biliyor mu dedignde yine evet demiştim.
  • kuzenin y.vşakmışş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.