Şimdi Ara

Kuyuya düşen köpeği dışarı çıkaracak 2 yöntem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
2
Favori
17.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorsunuz 50 metrelik bi kuyuya köpek düşmüş çıkarılamıyormuş. Bu konuda o köpeğin çıkarılması için yöntemleri paylaşabiliriz. Akıl akıldan üstündür.

Benim 2 düşüncem var.

1) Kuyuya yavaş yavaş toprak doldurulmalı. Her toprak doldurulduğunda köpek silkinecek ve toprakların üstüne çıkacak. Böyle böyle bir iki saat sonra toprak seviyesi yükselecek ve en son yüzeye çıkacaktır.

2) Kuyuya 25 derece sıcaklığında cıva aniden dökülmeli. Böylece köpek kaldırma kuvvetinden dolayı batamayacak ve delik dolunca yukarı çıkacak. Aşağı yüzmeye çalışsa bile yüzemez çünkü cıva çok özgülağırlıklı. 25 derece olması ise köpeğin paniğe kapılıp şok geçirmesini önleyecek.

Burda alternatif yöntemleri paylaşabiliriz. Bizim okuldan hocalar fln gitmiş halledememişler vay be sınavda not vermeye gelince puanları kırarsınız alın size gerçek sınav amarigadan uzman falan getirilseydi 2 dakkada çözerdi

Çözümleri aşağıdaki resmi kullanarak görselleştirebilirsiniz (resmin hakları bana aittir ama olsun verdim gitti)

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• El ele tutunsunlar aşşa doğru birI kõpeği alsin yukari ceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cıva zehirler hayvanı Citizen yav ;D

En iyisi ucunda kıskaç bulunan bi düzenek sarkıtmak bence. Köpeği altından tutturacak çekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 14 Şubat 2017; 22:50:29 >
  • Köpek anlamaz toprağın altında kalır düşünemez o kadarını. 30 cm miş kuyunun genişliği. İnsan sığmaz
    1 kg civa 782 lira. 79 metre sondaj kuyusunu kaç kg civa doldurur.
    Zehirsiz civa var mı

Edit: köpek kurtulmuş. 5 ton civa dökmüşler helal olsun beyfendiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mor yakut -- 15 Şubat 2017; 16:12:52 >
  • Civanın kilosu kaç para haberin var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • inip alamıyorlarmı?
  • 10 gün olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civa zehirler. Toprak olayı zaten saçma. Şuanki yöntem yeterince iyi ama biraz şans lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuyudan kangal sarkıtsınlar çıkartır ufaklığı
  • 2 gündür takip ediyorum. Şuan yapmaya çalıştıkları şey köpeğin ön iki ayağının arkasına ip gelecek şekilde gövdesine ip geçirip dikey şekilde yukarı çekmek. ip geçirmek zor geçse bile yukarı çekerken nasıl olacak orası da soru işareti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtful

Cıva zehirler hayvanı Citizen yav ;D

En iyisi ucunda kıskaç bulunan bi düzenek sarkıtmak bence. Köpeği altından tutturacak çekecek

Zehirsiz cıva kullanılmalı

• Avrupadan ekip gelecekti inşallah kurtarabilirler
  • Citizen kullanıcısına yanıt
    Hocam zehirsiz cıva ne Cıva ağır metal olduğu için zehirliyor zaten :D

Edit: Paint skills 9.9/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtful -- 14 Şubat 2017; 22:57:33 >
  • 2. seçenek çok mantıklı ama cıva yerine profil resminizdeki penguenlerden atılmalı. İyi akşamlar
  • Biraz izledim.

Çukur dar inip alamiyorlar.

Kiskac tarzi bir seyle bayagi bi cekmisler ama köpek korkup kurtulmus kiskactan ve geri düşmüş.

Göçük riskinden dolayi rahatca kazamiyorlar da. Derinlik oldukca fazlaymis cunku (40 metre diyordu)

En makul yontem hayvanin kacamayacagi kiskac tarzi bir yontemle cikarmak gibi geliyor bana.

• O kopek hala kurtarilmamis mi

• İnşaatlarda beton dökülen geniş hortumların genişliği ile hemen hemen aynı boyutta bir çukur.

O hortumlardan birisi ile vakum yaratılmalı, güçlü bir hava akımıyla beraber köpek de yukarıya çekilebilir. Bu oldukça da basit bir mekanizma ama neden yapamıyorlar anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Biraz izledim.

Çukur dar inip alamiyorlar.

Kiskac tarzi bir seyle bayagi bi cekmisler ama köpek korkup kurtulmus kiskactan ve geri düşmüş.

Göçük riskinden dolayi rahatca kazamiyorlar da. Derinlik oldukca fazlaymis cunku (40 metre diyordu)

En makul yontem hayvanin kacamayacagi kiskac tarzi bir yontemle cikarmak gibi geliyor bana.

Yemeğine veya suyuna bayılması için ilaç koysunlar, bayılınca da kıskaç düzeneği ile yukarı çeksinler. Buna mı günlerdir uğraşıyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be All My Sins Remembered -- 15 Şubat 2017; 14:5:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Newton

İnşaatlarda beton dökülen geniş hortumların genişliği ile hemen hemen aynı boyutta bir çukur.

O hortumlardan birisi ile vakum yaratılmalı, güçlü bir hava akımıyla beraber köpek de yukarıya çekilebilir. Bu oldukça da basit bir mekanizma ama neden yapamıyorlar anlamış değilim.

Aynen bu da aklıma geldi, şu aspiratör borusu kadar olan borulardan kullanılsa o bile yeter.
  • 1. adım köpek bayıltıcı gazla bayıltılır.
    2. adım yere çömelen hayvanın yalnızca bacaklarına çok kuvvetli hızlı kuruyan silikon bazlı yapıştırıcının uygulanması. Bunun için 15 cm çapında bir mini robot yapılması lazım. Çukurun içinde robot hareket etse yeter. Bu robot uzaktan kumandalı araba bile olabilir. Yeter ki yapıştırıcıyı uygulayacak düzeneği olsun.
    Robot yapıştırıcıyı köpeğiin ön ayaklarına uygular sonrasında da üstüne halatı yapıştırır.
    3. adım Halatı çek gelsin. sonuçta mışıl mışıl uyuyor hayvan.
    4. adım yapıştırıcının aseton-kloroform tarzı bir solüsyonla temizlenmesi. Sonuçta silikon bazlı.

Şahsen beni oraya mühendis diye alsınlar dediklerimin hepsini hazırlayacak yeteneğe sahibim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.