Şimdi Ara

KUYU ADLI TURK FILMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZUN SUREDIR ARADIGIM 1968 YAPIMI BIR TURK FILMI "KUYU".
    http://www.sinematurk.com/film.php?4874
    BU FILMI NERDEN BULABILIRIM ARKADASLAR ? YARDIMLARINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKURLER.

NOT : YESILCAM TV DEN TALEP ETTIM ANCAK VERMIYORLAR.

• bende bu filmi çok izlemek istiyorum ama kimse gösteremiyecek gibi duruyor bence trt-2 ye mail at erksanın yılanlarının öcü nü gösteriyorlar belki bunu da gösterirler
  • Konusu ne bu filmin??
  • filmin konusu çok vurucudur kadına uygulanan şiddeti,ona yapılan haksızlığı ço vurucu bir dille anlatır
  • TRT-2 YE DEFALARCA MAIL ATTIM ... AMA MAALESEF TIK YOK ...
    VE YAKLASIK 1 YILDIR UGRASIYORUM BULMAYA AMA MAALESEF YOK YOK ...
  • ama ben hatırlıyorum bir ara izlemiştim kuyuyu yahu hatta daha birkaç ay önce "oradaydım" da görüntüleri vardı ancak böyle erksanın,refiğin,akadın filmlerini genelde trt saklar(zamanında bu filmlerin birçok kopyasını yakmış olması ne büyük tezattır)eğer trt gösteremezse başka bir kanalın gösterebileceğini sanmıyorum maalesef
  • ORADAYDIMDA "SUSUZ YAZ" VARDI "KUYU" YOKTU. O FİLMİN SON YILLARDA GÖSTERİLDİĞİNİ ZANNETMİYORUM.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu
    Gerçekten yaşanmış bir gazete haberinden.
    Erksan filme Kuran'dan bir ayetle girer: "Kadınlara iyilikle davranın. Filmin mesajıdır bu. Çünkü konu yaban bir adamın bir kadın üzerinde uyguladığı şiddeti sergilemektedir. Köylü Osman (Hayati Hamzaoğlu), aynı köyden, deliler gibi tutkun olduğu Fatma'yı (Nil Göncü) dağa kaldırır. Fatma teslim olmaz. Çünkü bu kara sevda tek yanlıdır. Hapisten çıkan Osman bir kez inat etmiş kafasına takmıştır. Bir kez daha kaçırır ve üçüncüsünde Fatma'yı bir ağaca bağlayarak zorla tecavüz eder. Ama Fatma’nın intikamı acıdır. Osman'ı su almak için kuyuya indiğinde üzerine kaya ve taş parçalarını yağdırarak öldürür.Sonra da kendini asar. (Agah Özgüç'ün 100 Filmde Türk Sineması kitabından)
  • quote:

alıntı:leventtopuz
    ORADAYDIMDA "SUSUZ YAZ" VARDI "KUYU" YOKTU. O FİLMİN SON YILLARDA GÖSTERİLDİĞİNİ ZANNETMİYORUM.

yok kardeşim benim dediğim daha önceydi önceki hafta değildi işte bu yılın başlarında falan görmüştüm ben "oradaydım"da

bu arada kutlamak lazım oradaydımı bir çok türk filmine belgesel hazırladı diyebiliriz bazıları maalesef türk halkı tarafından unutulmuş çok kaliteli filmlerdi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.