Şimdi Ara

Kuyt 8-3 Sneijder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı mağlup ettiği derbinin ardından ilginç bir gerçek gün yüzüne çıktı.

İki Hollandalı'nın futbolculuk hayatlarının ilk karşılaşmasında yaşadıkları sahne, dün gece İstanbul'da aynen tekrarlandı. Kuyt ile Sneijder birbirlerine ilk kez Şubat 2003'teki Utrecht-Ajax maçında rakip olmuşlardı. İki ismin de ilk 11'de forma giydiği o maçı Utrecht 1-0 kazanmış, gol 71. dakikada Dirk Kuyt'tan gelmişti.

Hollanda Milli Takımı'nda yıllarca birlikte top koşturan iki futbolcu bugüne kadar kulüp takımlarında 12 kez karşı karşıya geldi. Her iki oyuncunun da sahada yer aldığı bu maçların 7'si Hollanda'da, 1'i Şampiyonlar Ligi'nde ve 4'ü de Türkiye'de gerçekleşti. Bu mücadelelerde Kuyt 8 gole imza atarken, Sneijder 3 golde kaldı.

Hollanda'daki buluşmalarda hiç gol atamayan Wesley Sneijder, rakibine karşı sarı-kırmızılı formayla açıldı. Ülkesinde Kuyt'ın karşısına çıktığı maçlarda sahadan genellikle boynu bükük ayrılan Sneijder, bu sezon ve geçen sezon Türk Telekom Arena'daki maçlarda goller atıp gülse de, ikilinin aktif futbol hayatlarındaki belki de son buluşması olacak dün geceki maçta sahneye yine Kuyt çıktı. Kariyerine Feyenoord'da devam edeceği öne sürülen yıldız futbolcu, aralarındaki rekabetin başladığı ilk maçtaki tabloyu yıllar sonra tekrar canlandırarak noktayı da koymuş oldu. (Milliyet)

İKİLİNİN KARŞI KARŞIYA GELDİKLERİ MAÇLAR:

23 Şubat 2003 (Hollanda Ligi)

Utrecht-Ajax: 1-0

KUYT 1 gol

30 Kasım 2003 (Hollanda Ligi)

Ajax-Feyenoord: 2-0

11 Nisan 2004 (Hollanda Ligi)

Feyenoord-Ajax: 1-1

KUYT 1 gol

14 Kasım 2004 (Hollanda Ligi)

Ajax-Feyenoord: 1-1

KUYT 1 gol

17 Nisan 2005 (Hollanda Ligi)

Feyenoord-Ajax: 2-3

KUYT 1 gol

28 Ağustos 2005 (Hollanda Ligi)

Ajax-Feyenoord: 1-2

KUYT 1 gol

5 Şubat 2006 (Hollanda Ligi)

Feyenoord-Ajax: 3-2

KUYT 1 gol

10 Mart 2009 (Şampiyonlar Ligi)

Liverpool-Real Madrid: 4-0

25 Ağustos 2015 (Süper Kupa)

Fenerbahçe-Galatasaray: 3-2 (pen)

KUYT 1 gol (pen.)

6 Nisan 2014 (Süper Lig)

Galatasaray-Fenerbahçe: 1-0

SNEIJDER 1 gol

18 Ekim 2014 (Süper Lig)

Galatasaray-Fenerbahçe: 2-1

SNEIJDER 2 gol

8 Mart 2015 (Süper Lig)

Fenerbahçe-Galatasaray: 1-0

KUYT 1 gol

http://www.fanatik.com.tr/2015/03/09/kuyt-8-3-sneijder-417126

•  Kuyt 8-3 Sneijder
  • Kuyt > Şino

• Bunu anlatamazsin kimseye snejderin bi resmi var ya messiyle onu atarlar sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Bunu anlatamazsin kimseye snejderin bi resmi var ya messiyle onu atarlar sana

Ne alaka şimdi? Kuyt daha mı kariyerli,üst seviye Sneijder'a göre? Bunu mu çıkardın bu tablodan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

quote:

Ne alaka şimdi? Kuyt daha mı kariyerli,üst seviye Sneijder'a göre? Bunu mu çıkardın bu tablodan.

sneijder daha üst seviye de kuyt da yabana atılamaz. sneijder'in cl kupası + wc finali var. kuyt'ın da cl finali + wc kupası var. tabii sneijder oynadığı takımlarda daha kilit bir oyuncuydu, ama kuyt da liverpool'un en iyi dönemlerinde oynadı (cl finali, real madrid'i 4-0'la geçmeleri vs), cl finalinde de gol atmıştı. bana göre sneijder daha üstün ama kuyt da çok üst düzey futbolcu. yukardaki istatistik de şaşırtıcı gerçekten, o dönem hollanda liginde durumlar nasıldı bilmiyorum gerçi ama feyenoordlu kuyt'ın ajax'lı sneijder'e üstünlük kurması daha da enteresan

• Genele bakarsak da Kuyt önde olur .

Sneijder kaç sezon üst düzey performans gösterdi ? Zaten devamlı olsa Galatasaray a gelemezdi .

Ama Kuyt öyle mi? Bu adam hep böyle boşuna duracell deniyorlar .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sneijder forvet evet

• quote:

Orijinalden alıntı: Prengator

Sneijder forvet evet

:(
  • quote:

quote:

İllaha kariyer istiyorsan Nicolas Anelka ve Roberto Carlos'u tavsiye ediyorum sana
     Kuyt 8-3 Sneijder

• bu da fenerbahçenin büyüklüğünü gösterir

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Genele bakarsak da Kuyt önde olur .

Sneijder kaç sezon üst düzey performans gösterdi ? Zaten devamlı olsa Galatasaray a gelemezdi .

Ama Kuyt öyle mi? Bu adam hep böyle boşuna duracell deniyorlar .

Genele bakarsak da Kuyt önde olur .

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

quote:

İllaha kariyer istiyorsan Nicolas Anelka ve Roberto Carlos'u tavsiye ediyorum sana
     Kuyt 8-3 Sneijder

Görende her takımda şl kupasını aldı sanacak.

• Reklamımı yapıyım.

• KÖYT : Benim şino'ya karşı 8-3 önde olmam fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterasdfghjklşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

KÖYT : Benim şino'ya karşı 8-3 önde olmam fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterasdfghjklşi

avatarın hakkını veriyosun, komik.
  • quote:

quote:

quote:

Kuyt 8-3 Sneijder

Anelka ne alaka şimdi bu konuyla hey allahım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kuyt 8-3 Sneijder

Ortada Kuyt ve Sneijder'in golleri tartışılırken Sneijder'in kariyeri süper demek ne kadar mantıklı ise bu daha mantıkli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kuyt 8-3 Sneijder

Ortada Kuyt ve Sneijder'in golleri tartışılırken Sneijder'in kariyeri süper demek ne kadar mantıklı ise bu daha mantıkli.

Ben arkadaşa cevap verdim. Direkt konuya yazmadım onu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.